Busy week!

Jaha så har en vecka passerat. Fullt ös men i lagom takt. Roliga saker har avklarats. På torsdag kväll var vi i Stockholm på Golden Hits, en supernice kväll. Tack till alla inblandade på Frisörcentrum. Lite besviken dock på att vi bara såg en råtta vid trapporna upp på söder...Staffan sa att det skulle vara många. Hade ju till o med sparat mat från donkens till råttorna...Så är det om man bor i Stockholm, då matar man råttor i stället för katter,kaniner o hund! Stackars betongbarn ;)



Gårdagen var också en höjdare. Hade personalmys med Salongen. Smidsgården med underbar miljö o personal. Vi badade med jet-stream, slappade i relaxen, bastade, fick spa behandling och förbättrade på kunskaper och annat som hör arbetet till. Kan verkligen rekommendera Smidsgården till alla som vill koppla av en stund i skön miljö.

Härligt gäng! ;)



Sol Jenny du kan du ! Reta upp Tina så hon inte kan köra bil...eller få se var det Jennys fel```? eller hur gick det till?

Det var nämligen lite dramatik innan vi var på plats... Tina hade sjukt barn, Jennys dotter Ebba spydde på natten, Mona hade hög promille halt, Jenny bakis( så hon nästan spydde...)Tina hade INGA vinterdäck...Fullt med snö...såklart tog hon sig inte hela vägen upp...Jenny skulle ge goda råd från mig som hon hade kontakt med via mobilen..Men tina var inte direkt mottaglig... Men det var tydligen mitt fel eftersom jag stannade och skulle vänta in dom, då tappade hon fart för jag stod i vägen...Ja som vi skrattade...Tina svor..hi hi Sånt som vi inte kommer att glömma i första taget...

Sedan fortsatte dagen med en kund som skulle ha femtio-års kalas. Hon fick en snygg men busig uppsättning som jag tyckte passade henne perfekt. Hoppas hon fick en nice fest. Grattis Marie!

Micke tog våra barn plus svärmor(min mamma) på en tur till Stocholm. Buss med Älvdals supporter. Som kördes av svärfar Johnny.



Så klart pratar vi om Körslaget. Tyvärr så vann dom inte...Men barnen fick sig nog en kväll som de sent ska glömma!
Felicia till och med svimmade...men det gick bra..pust! Spänningen var nog för stor.

Själv hade jag middag här hemma för pappa och Anna-Karin Hedberg. Vi käkade gott och drack rödtjut. Kollade på körslaget, lekte med kattungarna, poppade ja hade allmänt skittrevligt! Våran familj är nog lite slitna idag.he he.

Kommentarer
Postat av: Sol Jenny

vad är det med våra bar, spänning och svimmningar???? Spelar tydlingen ingen roll om det är körslageet eller svininfluensa!



Jag det blir nog en helg som ingen av oss kommer glömma i första taget. När kommer den där "lugna perioden" vi pratar om??? :)

2009-11-15 @ 12:47:14
URL: http://sollivet.blogg.se/
Postat av: Mona

Hittar du den lugna helgen så säg till mig då..jag har letat letat och det verkar vara helt förgäves.. :)

2009-11-15 @ 15:13:01
Postat av: Sol Jenny

Jodu Anna, Ramis händer det grejer! Bara att boka in! Lyssnade du på musiken??

2009-11-15 @ 15:53:55
Postat av: iana

Låter som om du haft en härlig helg! Det förtjänar du!!! :)

Kram

(jag är fortfarande toknöjd med att vi klippte av håret! hi hi)

2009-11-15 @ 19:57:48
URL: http://snostjerna.blogg.se/
Postat av: Emma

Vilken mysig helg! Våran har inte varit dålig den heller. :) Känns inte sååå frestande att åka hem till kylan- blä!



Kram

2009-11-16 @ 09:58:05
URL: http://spirans.blogg.se/
Postat av: Mona

Jaaa nått jag är bra på är ju iallafall att påpeka frånvaron av blogginlägg..

DAGS ATT BLOGGA NU !!



kram å tjing

2009-11-20 @ 19:18:49

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0