Skidtjejer!

Idag har Felicia kastat sig ut i fädernes spår! Hon har åkt ungdomsvasan på 5 km! Kanondag med sol och snabba spår! Felicia blir dock lite sur över att inte vara med och slåss om vinsten, men som hennes mål med skidåkningen är: Att orka med att springa som en dåre på fotbollsplan så får hon nog vara nöjd! he he



Två glada tjejer innan start! Flisan o Klara!



Och där gick starten...



Felicia på upploppet! Grattis ,bra åkt gumman!



 Biljard i kväll? Är jag inte söt så säg / Sidney!



Den här korgen har faktiskt husse köpt till mig, nu blir jag ledsen......:(



Kram o ha de bäst!

Anna


Bored!

Trött, seg, uttråkad= med dagens status! Skulle vilja ha åkt tjejvasan, skulle HA varit på hockey i Leksand, men jag är för TRÖTT!!!! Micke också, vi segar oss igenom dagen istället! Usch jag är dålig på att sega!

Grattis ni i min närhet som åkt Tjejvasan idag och gjort det så fantastiskt bra! Min gamla faster åkte på 1.59 kom på en 195 plats tror jag, fattar ni vad bra hon är! Impressed as hell! Är iallafall tio år äldre än mig....:)
Mina kusiner åkte också bra! Emma på jobbet åkte kanonbra, 2.20 alla tiders! Grattis till er och BU til Anja Pärsson som åkte ut idag...;)

 

Sötnosarna är på vift med sin pappa idag! Grönklitt med dimma! :) Kul att de för åka lite skidor iallafall!

 

Snygga frisyrbilder! Me like!

P.s mina pjäxors knölighet beror på att jag hade TRE sulor i den högra...ja ja ja ja, jag förstår att det var korkat, men högerfoten är ju mindre.........kapisch! ;)

Tro om jag ska spana in vad det är för mat i Stackmora idag??? Min älskade farmor är ju där!

Kram / Anna


Inför Tjejkväll...






 
Tjejkväll!
22 feb kl.19.00

Kvällens tema:
Vacker inifrån, utifrån och runt dig!

Inspiratörer:
Blommor & Blad – kreativitet med växter
Hårteamet – styling/make up
Hedins – inredning och renovering
Jemth utveckling – resanterapeut, andlig utveckling
Jesper Johansson – träningscoach

Samarbetspartner:
Plats: Orsa Hotell
Entré: 150:– inkl. buffé, ett glas vin alt. alkoholfritt och en goodiebag
OBS! Anmälan till Orsa Hotell på 0250-409 40, senast 19 feb.


Vad har vi gett oss in på??? Kommer vi bli utskrattade?? Kommer de tycka vi är töntiga och tråkiga!

Får vi plats med allt i våra Goddiebags, kommer ljudet att funka, känner jag många i publiken...hoppas inte...lättare då!

Men vi kör ändå...Chansen finns ju att det lyckas riktigt bra!
So lets rock!

Önska oss lycka till!

Shaked not stird....     Ja jag gillar engelska språket..... ;)

/ Anna


Satans pjäxa!

Okej nu vet jag var min comfortzone är vad gäller längdskidåkning...iallafall idag! 2 mil, inga som helst problem! 2,3 mil nu börjar det kännas i höften...högerpjäxa klämmer.....sedan vid 2,5 mil börjar det kännas i hamstringsen( baksida lår) typ krampkänning säger de som förstår sig på...kände det förra helgen också men har annars aldrig kännt detta när jag åkt! Sedan klämmer, spänner och till sist även ett litet skavsår....va FAN! Men jag åkte iallafall 3 mil idag på godkänd tid! Micke o pappa hakade på de 2 första milen sen åkte de hem!

Drack lite blåbärssoppa efter varje mil, måste ju få in lite Vasaloppsstämning! Ha ha
är det ngn som har sådana här pjäxor, mina ser nästan ut så här, men i såfall har ni problem med dem?
Det klämmer på högerfot fram ( och det konstiga är att det är min lilla fot).

 

Har inte sådana skidor! Jag kör Atomic för tillfället!

Igår var vi på Bio med ungarna! Vi såg Gulliver med Jack Black, sevärd absolut men jag har sett bättre! Ungarna var dock supernöjda så det var väl tur!



Nu ska jag kolla på Shear Genius på femman, ett program om frisörer som tävlar! :)



Kramen / Anna



Igång

Nu önskar jag att jag får vara frisk ända in i det sista och hålla hela vägen!

Kört två bra spinningpass i veckan.

Härlig dag på jobbet i Falun, med stolliga elever och galna kollegor, allt som det ska!!! :)

Lite ångest över dgaens matintag bara...pizza, bulle, semla...uääääkk

 

Ja ja vad spelar det för roll egentligen!

 

Kramen alla glada!


Underbara barn!

Igår när jag kom hem efter jobbet så hade tjejerna städat och gjort såååå fint! Till och med tänt ljus. Underbara barn säger jag bara! Nog för att jag behöver tjata om saker och det ganska ofta, men igår var jag nästan stum av tacksamhet! Sen menar jag inte att städning är det viktigaste, det ska gudarna veta, men jag var otroligt trött efter en hård vecka så det var skönt! Tack mina underbara tjejer!




Godingarna!



Oxbergs fäbodar!


Idag så har jag åkt skidor :Oxberg - Mora med Ellinor, inget glid, inget fäste till och med var det svårt att få fast stavarna i backen, allt var som pulveriserat...och löst! Men bra träning var det nog! Men en sak som är säker är att största chansen till misslyckande med att ta mig i mål i Vasaloppet är min förbenade rygg! Ländryggen, sen strålar det ut mot höfterna och ner på baksidan av låren......ja ja jag börjar bli gammal! Men sjukt irriterande är det! Skav av handskarna, måste köpa nya! Höger pjäxa är inte lika skön som vänstra, och varför då? Skav på hälen och klämmer i tån...skit också! Åh vad skönt nu har jag gnällt av mig lite!



Nu ska jag och ungarna mysa i soffan och titta på melodifestivalen! För övrigt kom jag på ett stort minus med dagen, BILJÄVELN är paj, den vägrar starta....sluta dumma bil, du ska bara rulla! Fick till och med hjälp av en som jobbar på SAAB, men det gick inte ändå! SKIT! Men imorgon är en ny dag, hoppas bilen också fattar det när vi tar nya tag! ;)

Tack snälla Ellinor för träningssällskapet och tack till din underbara karl för skjuts och hjälp! Vårda han ömt ;).

Kram på er!




Ha det bra / Anna


Stor o stark!

Jag älskar den där känslan när jag känner mig stark fysiskt, för oftast så blir jag det ialla andra lägen också då!
Nu har jag haft en antydan till detta sista ggr jag tränat, så härligt! Idag på spinningen träffade jag en bekant som berättade att hon åkt Vasaloppet med bara tre mil skidor i benen innan....va fasen tänkte jag, då kan jag det också! Så i kväll är jag helt bestämd på att åka :).

Igår var det avslutning för våra fyror, det var middag och utklädning! Middagen med efterföljande kareoke var på Victusella i Falun! Temat för utklädning var olika yrken, allt utom frisör! Jag var rockstjärna..........de tyckte att jag såg ut som mig själv, ja men visst jag går runt och ser ut som en rockstar hela dagarna.........äh jag hade iallafall kört volymmaster i hela håret (våfflat) så det var superstort! Coolt! Så riktigt vardaglig var jag inte!

 

Nehej var inte detta jag?? VA? Har jag svart hår och väger dubbelt så mycket! Ja ja det var ju det jag sa: Stor o stark!



Det är mina barn som är mina hjärtan! Jag älskar hjärtan!
Kram Anna


What the fuck?

Nu är jag lite upprörd! Varför kan inte folk stå för det de säger???
Jävla maktmissbruk! Usch säger jag bara! Jag som varit så stolt....nu vet jag inte om jag är det längre!
Pratar om våran kära organisation inom yrket. Handlar inte om mig eller min salong men om hur eleverna idag kan bli bemötta, få olika budskap, detta leder till kaos för en del stackare! Grr Ska inte behöva vara så tycker jag!

Men annars är det bra..........he he! Lite känning i halsen bara efter två dagars gnetning i skidspåret! Jag tål nog inte mer än en dag verkar det som!

Här kommer en länk till en låt som som verkligen beskriver min känsla inom mig!

http://www.youtube.com/watch?v=9PKQpcJ2VH8

With love/ Anna


Ska jag el ska jag inte?

Usch vad det verkar som om Mars närmar sig alldeles för fort, fasen det var ju nyss december och god tid kvar....
Men ibland så tvingas jag bita i det sura äpplet och försöka inse att jag kan inte göra allt till hundra procent! Det har varit många saker och händelser som sugit min energi på sistone, så det blev inte så mycket kvar till träningen! Synd för det är en sak som jag mår väldigt bra av! Har iallafall åkt 2.1 mil i Grönklitt idag! Superhärligt väder och min snälla pappa som sällskap! Idag var han extra snäll för han var lite ur form, då fick jag åka ifrån honom! Inte mer än rättvist för det var tvärtom sist....el ngn gång innan...;).



Ska jag åka Vasaloppet eller inte? Jag är sjukt dåligt tränad! Blir bara så irriterad för jag är seedad och nästa år försvinner den, då måste jag åka seedningslopp...och det verkar så drygt! Typ tjejvasan, jag gjorde det för tre vintrar sen. Har väl lyckats skramla ihop kanske 14 mil hittills...så lite! Men jag kan ju alltid starta, för att se hur det är? El så kan jag ligga hemma och kolla på spektaklet på tv?

Ja ja whatever! Nu ska jag dricka en kaffelatté och softa!

Kram på er!


RSS 2.0