Make love not war!

Ja så borde det ju vara! Tänk att få jobba med att göra människor vackrare och samtidigt få dem gladare, kan det bli så mycket bättre? Måste säga att jag är oerhört tacksam över tillvaron. Har ett jobb jag trivs med och en frisk familj! Jag o Selma hade lite tid på tu man hand idag! Shopping blev det då hon var helt utan bikini, men såklart smög det sig in lite annat smått o gott till hennes stora lycka!



Vi har ju blivit lite av ett nytt gäng på jobbet sen en tid tillbaka och nu känns det verkligen som om vi jobbat ihop oss till ett härligt och glatt team!  Det känns verkligen toppen ! Så kram till er brudar på jobbet! Vi ses imorgon på gemensam frukost ;).

Just nu har vi ett erbjudande på salongen att om man köper två st crush violet produkter så får man en kanon snygg scarf! De är supersnygga och mjuk skön kvalite! Finns i fyra olika färgsättningar!

Jag önskar att våra kunder får med sig lite positiv energi hem när de lämnar salongen! Det känns lite som att det är ett budskap som jag önskar förmedla till andra! Ibland kan man dock själv undra varför en del människor helt verkar vara utan den känslan...Jag blir iallafall glad om jag fått någon att må lite bättre!! Så jag slår ett slag för det!! ;)


Men visst är jag en häxa också...Ni ska se mina ögon i en provhytt när jag tittar om byxorna sitter bra över baken!! Men fy fanken, jag skulle inte vilja möta den blicken...ha ha. Nu är det ju också häxornas tid så jag får väl passa på att fira lite! Önskar alla andra häxor en glad påsk och vi kan väl hoppas på att några blir snällare efter påsk!!! Eller blir av med kvasten eller nåt!

Kram Anna

I declear WAR!

I declear war but come in peace!!
Varför har vissa människor så svårt med ärlighet? Törs de inte köra med rent spel? Eller är det av rädsla för vad andra ska tycka? Handlar det om kontroll? Handlar det om maktmissbruk? Rädsla för vad som är det sanna?  Jag har tillbringat många stunder av förundran inför detta faktum. Men jag får inga svar. Borde det inte vara så att med lite sunt förnuft inför sig själv och omgivningen så borde det inte vara så mycket oklarheter i våra liv. Inte så många funderingar på varför!!! För om vi pratade med varandra så blir det klarhet i det mesta! Om vi dessutom ägnade varann lite omtanke ovan på detta...ja vad tror ni? Skulle livet vara lättare då? Mer begripligt!



Alla kan inte älska alla! Det finns ngt som gör att vi förstår en del bättre än andra, men bara den visheten kan göra att vi också kan acceptera att alla inte är lika! Men alla förtjänar att bli behandlade med sanning och ärlighet, oavsett om vi är blyg, charmig, framfusig, klumpig eller vad det nu kan vara...

Jag försöker att säga vad jag tycker och tänker, ibland är det relevant och ibland inte, men jag tycker en massa, sån är jag! En del människor tycker, men säger det inte, kanske väljer att gå bakom ryggen på folk istället! En del tycker det är enklast att bara hålla med...oavsett vem de pratar med. En del bryr sig kanske inte så mycket och säger därför inget! Finns alla sorter! Men för Guds skull kan vi inte vara ärliga mot varandra!

Men observera att de flesta jag känner är ärliga och härliga!! ( Dock inte alla)
Stor kram till er.

Älskling krya på dig, och ge mig inga streptokocker... ;)

Nog för idag!
/ Anna

Det närmar sig!

Måste bara få berätta vilken tur jag har som får umgås med Sol Jenny! Hon är verkligen en alldeles underbar människa. Idag i bilen hem så konstaterade vi att vi aldrig har tråkigt tillsammans...fattar ni vilken lycka det är, jag är skitdålig på att ha tråkigt! Vi skrattar som galningar och är vi sura så är vi det med inlevelse, fast aldrig på varann ;). Jenny tränar som en galning på dockan inför Australien..det har gått lite segt men nu börjar det lossna ordentligt! Tom är till stor hjäp. Kan du Tom ;). Ngt åt detta hållet ska det bli, men ändå inte...?! ;)



Igår var jag på årsmöte med Frisörföretagarna i Dalarna, trevligt och kvällen avslutades med en mysig visning av Tendenz med Jim Gäfvert. Mycket duktig kille som vi har haft lite kurs med idag på skolan! Tror att eleverna tyckte det var bra!

Nu närmar det sig avresa, lite drygt en vecka kvar sen blir det Down Under...Så jäkla nice det ska bli..jag kan knappt fatta det! Läääängtarr...mmmm

Har planterat om lite pelargoner, det är terapi för mig! ;)



Nej nu ska Selma iväg på Dansträning, bara att ge sig iväg..!

Kramen

Orsa helt enkelt!

Ja tänk om det bara vore enkelt allt! Men ibland lönar det sig att ha en tro på det man gör och att inte ge upp! Att bo kvar i denna by kan väl ses med olika ögon. Har jag gett upp och kapitulerat för strävan om ngt bättre? Eller har jag bara fått bekräftat att det jag behöver och trivs med finns här? Ja om detta tvista de lärde!!! Skämt åsido så tror jag att det sistnämda är det rätta för min del. Jag trivs helt enkelt här. Alltså ORSA HELT ENKELT!

Kolla bara här på Helvetesfallet, bild från både vinter o sommar, det är en sån otroligt vacker plats.



Här har jag fotat små delar av en tavla som Marie Jonsson målat! Hon är en superduktig

konstnär! Just dessa valda delar tycker jag passar in på.................



Ja vem?



Jo Kalle vilken Kalle? Kalle Moraeus såklart! Igår fick han och kören flest röster av alla, och de var så duktiga! Så här såg det ut när det krockade med middag och körslag hemma hos oss!



Och sen var det röstorgie! ;)

Längtar till nya Pirates of the caribbean! MMM J.D



P.s så här ser naglarna ut nu!



Ha de gött alla!
Kram A


Körslaget...;)

Ja just nu känns det som om det snurrar lite väl fort och att jag liksom hänger med av bara farten...Full speed både på salongen och i skolan. Sedan är det lite pyssel med Jennys ankommande äventyr! Ska hon hinna få tillräckligt med tid att öva, det ska ju fixas med kunder, vara mamma ja och allt det där, inte lätt!!! Jag börjar känna av pressen till Australienresan kan man säga, men mest handlar det om allt jag måste planera innan jag åker...( projekt när jag kommer hem) inget jag ska skriva om nu kanske ;

Haft två riktigt härliga dagar i Falun. Igår var det slingteknik med ettorna och idag stod det kemi p´å schemat med treorna! Vi hann med både det ena och det andra. Prov, kort festfrisyr, klp demo, och håravfall(peruker). Ja vi var effektiva.

Sedan har jag varit nere på salongen och spanat in Tina som hade make up med Körslaget tjejerna! Tina är en fena på smink.  Lite extra make up när tv kamerorna kommer på är nödvändigt! Vi var även med på ett hörn med Team Stefan. Hoppas det går lika bra för Team Moraeus. Vi på Hårteamet ville bidra med ngt för kören som kommer göra kanon reklam för Orsa, så vi har bjudit på behandling för de som ville. Så de flesta tjejerna är nu nyklippta och färgade.


Tina i action! Jag längtar tills på lördag, ska bli så spännande.



Ja det var ett glatt gäng ;) Hoppas de fick lite matnyttigt med sig till helgen!


Sist men inte minst vill jag slå ett slag för min underbara mamma! Hon ställer alltid upp, hämtar barnen i skolan, syr kläder, lagar mat, bakar, ja hon har blivit en riktig bullmamma(det var hon inte när jag var liten, då var hon som jag är nu, alldeles för upptagen, men jag hade farmor och efter vi flyttat hit upp mormor)Så det funkar bra! Hade hon inte ställt upp som hon gör så hade jag inte kunnat fara fram i den fart jag gör.....hm...hm...Love you mam!


Mamma: Titta vad jag köpt, och allt är fyndat!   (enligt mamma) ;).



Här är ett hörn i mammas syrum, det finns lite tyger vill jag lova!!!!!!

Nu lite slapp i soffan tror jag!!

Kram alla readers.

Lovely day!

I veckan har tiden rusat iväg som vanligt! Tjejerna har tränat och jag har också fått in ett par pass! Felicia åkte serietävling på längdskidor, kommentaren i bilen hem var: mamma det var bara jobbigt o svettigt!!! Ja visst sa jag, så är det! Men det kan ha berott på att hon kom sist, hon är inte riktigt med på att det är så i början, de andra har åkt mycket mer och varit med i flera år...Men hon säger att hon ska träna för hon har nytta av träningen till fotbollen, hon väntar varje dag på att den ska börja! Selma tränar innebandy, det passar henne perfekt! Hon är jätteduktig!



Här är innan loppet, då var det bara glada miner... Hi hi...

Igår hade vi en underbar dag på sjön! Packade ryggsäckarna med ved o en massa gott. Vi var hundvakt åt mammas hundar så de fick också följa! Alltså tre stycken vovvar!!! Väl nere på isen mötte vi upp Mojjan o Adde, sen gick vi ut till en holme där Kent med flera slagit läger! Vi var ett glatt o härligt gäng vill jag lova! Sju hundar som sprang lösa, inga problem! Busy fick en fästman, en foxterrier, men hon var inte så intresserad, så till slut fick hon säga till på skarpen...Ha ha Mojjan var hundvakt åt Malin K hundvalp, världens sötaste Jack Russel valp. Micke vill ta med honom hem.. Ja jag ska låta bilderna tala för sig själv!


Titta här på valpen...


Dagen slutade med middag hemma hos Mojjan o Jerker! Så himla trevligt! God mat o härligt sällskap, är inte det livet så säg? Plus att vi gosade järnet med lilla Herr Scarface som vi döpte om till Pluto! ;)

Här är en bild jag också måste visa! Love håller på att växa ifrån sin mamma till storleken men lite moderskänslor kan man ju inte säga nej till....ha ha så söööta!


Nu ska jag åka och få massage, kan behövas efter säsongens första löptur i dag!!!
Busy var helt slut stackarn...( jag med) ;).

Kram A

Undersökning!

Ja jag har haft lite fullt upp på sistone så det har blivit dåligt med uppdateringar! Men det är väl bra att man har ett liv att leva! Ha ha! I fredags så hade jag sportlovsledigt med barnen! Det blev en härlig dag i Grönklitt! Solen stekte och det var vindstilla, rena propagandan! Fick damma av mina slalomskidor som inte sett dagens ljus sen förra säsongen! Men de uppförde sig snällt och gjorde ett bra jobb! Men det mest underbara var ändå att se barnens utveckling i backen! De har varit i Alperna en vecka alldeles nyss och det har verkligen gett utdelning! De var superduktiga båda två! Felicias teknik, ja jag har inte ord, blev rörd, för jag är ju en sann slalomälskare, även om mötet med min man har gjort att tiden i backen blivit nästan obefintlig de sista åren.....Men han har sagt att han vill nu....ha ha ja den som lever får se!

På kvällen i fredags var det dags för nästa jippo! Vi lämnade av kidsen på Älvdalens badhus för disco i bikini!!! Vem fan kom på den iden? Tänk att skicka sina nioåringar, (snart tio) på disco i bikini??? Ja och dessutom var det från årskurs fyra till nio...Men det gick bra! Det var bara en kille som hade frågat chans på Selma och hon sa NEJ, vilken tur! De somnade i bilen innan vi kom hem...;)

Idag har vi hejat på faster och  hennes karl i Vasaloppsspåret! De är så duktiga, jag blir superinspirerad av dem varje gång de är här och hälsar på! Nu lovar jag att får jag bara till det med träning o hälsa så ska det bli både tjejvasa o Vasalopp nästa år! Tuffa ord, men jag siktar alltid högt ;)! Så vill ni hänga på? Alltid bra med träningskompisar, då kan man trigga varandra!

Nu vill jag ha lite hjälp med att tycka till! Tycker ni att det skulle vara bra att ha möjlighet att boka tid på salongen på webben? Och är det bra att ha en diffrensierad prislista där man kan välja utbildning och prisnivå på frisörerna!Skule det vara bra med sms påminnelse innan besöket? Är det ngt annat som saknas på salongen?  Snälla tyck gärna till. Jag har såklart en ide om vad det lutar åt men vill gärna ha tips för att det ska bli så bra som möjligt! Håller på med våran hemsida förfullt! Tacksam för tips :).



Prova vax från Grazettes serie Black Violet! Finns tre olika att välja på! Kanongrejer!

Härliga lockar! Stylade med värmeskydd och locktång!

Och glöm inte att hjälpa mig med tips!!!

Kram alla underbara människor!
/ Anna






RSS 2.0