Life!


Fortsätter med mina ordspråk........ganska skönt med lite citat. Ibland behöver jag påminna mig själv om det kloka i livet!

Kram på er!

Thaughts!

Search for yourself, by yourself.
Do not allow others to make your path for you.
It is your road, and yours alone.
Others may walk it with you,
but no one can walk it for you!



What do you think about that guys?

/ Anna


Hey!





Eller???

Kram Anna

Kurs!

Helgen har spenderats i Göteborg på kurs med Grazette! Scenteknik, fotokurs, mode o trender och en modellplåtning! Det var helgen i kort! Intensiv och bra helg! Synd bara att jag blir så förbaskat åksjuk av att åka tåg! Det finns ett par bilder på salongens hemsida från i helgen om ni vill kika lite: www.harteametiorsa.se

Var helt slut igår, men lyckades klara av jobbdagen och den avslutades med ett PRO möte, ja ni läste rätt....Jag o Jenny var där och berättade om Salongen och gjorde lite marknadsföring! Det var jättetrevligt! Ett möte som bestod av fräckisar, sång och kaffe (och vi)...ha ha festligt! Vi frågade om vi fick ställa upp oss på väntelista så vi säkert får vara med när vi blivit pensionärer....lockade till en del fniss..ha ha.

Här ett par bilder från när jag var på en kursdag på Wella med Frisörlärarförbundet!
Det var med F o M ( Fredrik o Mattias). De var för övrigt med i programmet halvåtta hos mig om ngn såg det! Mycket begåvade killar!



Schyssta frippor!!!

Och några till.. :)

Kram och ha det bra, nu ska jag spela Yatsy med Felicia!


Love to my kids!

Jag älskar mina barn så otroligt mycket! Vill att livet ska behandla dem bra. Vill att de ska mötas av kärlek och omtanke, men också ge detta själva! Som barn behöver man trygghet, ömhet, kärlek, lyssnas till, och mycket mycket mer... Tid är nog det viktigaste, kombinerat med kärlek!



Så här fulla i bus är de rätt ofta, a handfull så att säga ;).



Felicia på dessa två bilder. Om jag är stolt över mina barn? Hell yes!



Och på dessa två är det Selma! Mina söta solstrålar!

Sedan vill jag bara säga att det är synd att en del folk inte kan hålla sig till sanningen i otroligt viktiga frågor! Men att ljuga sig till en egen sanning är väl inte helt ovanligt! Moral borde vara ngt som står högt i kurs! Hur ska man annars kunna se sig själv i spegeln varje morgon? Nej värna om att ge medmänniskorna kärlek och omtanke och ge åtminstone barnen en chans att se vad moral är! Se sanningen, gillar du inte den, stå för den och berätta sedan ifall du vill ha det annorlunda från och med nu, men ljug inte om det förflutna..det kommer ikapp en vacker dag, ibland förr än du anar!

Älskar alla mina vänner och människor som ger mig ngt på vägen, varje dag består oftast av nya spännande möten! Se upp vi kanske möts imorgon!! Ha ha

Nu ska detta liv bli mitt! Jag ska försöka följa mina drömmar...



Kram Anna

Ny energi!

Har jag ny energi eller vill jag ha?? Det är frågan! Jo jag har fått lite ny energi men jag vill ha ännu mer!
Ska jag vara trygghetsnarkoman hela livet eller ska jag chansa lite? Oj nu blir det stora frågor. Men jag har haft en såndär funderar period, får sådana med jämna mellanrum...De är bra men ibland jobbiga för jag kanske måste spåra in mig på rätt spår!

Helen o Johan har fått en son! Stort Grattis till er!

Kom bara på det, och vill önska dem lycka till!

Det finns mycket kloka människor i vår värld, har pratat med en av dem idag!!!

Håller på och planerar lite till tjejkvällen som vi troligtvis ska ha på Hotellet i Orsa den 22 feb. Det får ni tjejer inte missa. En Må Bra kväll....mer får ni veta senare!

Sitter här o tittar på en halvfärdigtavla.....men bestämmer mig för att den får fortsätta vara det! Den måste mogna...... ;)

Mår bra nu, men inte så bra att jag kan träna än, men håller tummarna!

Nu ska jag gå och krama lite djur o barn i soffan!


Ha en bra kväll och ta hand om er! / Anna


Always will be!

Nej fy tusan, nu måste jag försöka rycka upp mig! Kanske ska måla lite! Men varför är alla tavelramar fyrkantiga??? Tråkigt..........Jag har dessutom gjort en rolig sak med min kursanmälan, kanske blev lite fel där...men jag går ändå...kanske är ngn mening med det! Kanske berättar sen! :)

Känner mig lite piggare idag men långt ifrån frisk! Men huvudsaken att är det går åt rätt håll.......Atjoooo atjoo 
Inatt satt jag uppe och spelade musik på spotify o Youtube...ska länka några bra låtar till er!

http://www.youtube.com/watch?v=011--GqhV7E

http://www.youtube.com/watch?v=37Rhr_mKZbU

Håll till godo! Nu ska jag se om jag kan få till ngt med pensel och uttråkad hjärna!



Våran valp håller på att bli en stor tjej...hon löper...så husse har åkt o köpt blöja!

Sidney a big girl with big girls secrets...


Kram A

Liten årskrönika, med betoning på liten... :)

2010: Det var ett slitigt år måste jag erkänna! Fattade många bra beslut men även en del dåliga. Blev ingen tjejvasa el annat lopp då förkylningar satte stopp( känner mig deprimerad i skrivande stund, är sjukt snorig, ont i halsen o feber) hoppas på bättre tur detta år...hmm. 
Var till Australien, det var nog det bästa med 2010, jag älskar det landet och ändå har jag bara sett en bråkdel av det! Vill dit igen! 2010 var också året då vi äntligen fick vår altan byggd, även om det är lite finjusteringar kvar...
Fick internetbokning på salongen, det var skitfränt tyckte jag! ;) Hade en härlig kursvecka på Teneriffa! 2010 var också året som jag verkligen började utforska mina egna intressen, mest för mig själv, jobbar på detta och har precis anmält mig till en kurs...SPÄNNANDE! Spelade urusel golf hela säsongen...Har haft ont i höften från slutet av mars 2010, och har det fortfarande mer el mindre! Vi fick en ny katt som heter Bianca och en hundvalp som heter Sidney! En katt som dog av ålder ( Stefan) en katt blev överkörd( Love)  och en som bara är borta (Kjelle)!!!! Jobbigt... Sedan finns det jobbiga saker som jag väljer att inte skriva om men som ligger över en hela tiden....skönt att ni slipper läsa om det ;)

Ja det var lite som hänt, jag kommer säkert komma på fler saker som hänt senare, så är det alltid när jag gör ett inlägg..mänsklig kanske!

Har funderat en massa över varför jag bloggar och vad jag får ut utav det! Ja det är faktiskt en viktig fråga tycker jag! Jag bloggar för att jag älskar att skriva, och vill dela med mig av det jag upplever. Jag är inte en sådandär superhemlig person som håller allt inom mig, kanske till mångas förtret! Däremot så blir det ju lite så att jag väljer vad jag skriver om, ibland kan jag tycka att det kan bli lite sliskigt...men det är ju för att jag väljer ut det som varit mest roligt och skriver om det. Tråkiga nyheter finns ju på tv o nyheter dagarna i ända så det räcker.
Jag gillar att vara personlig men inte alltför privat..låter det tokigt! Ha ha har faktiskt snott den meningen av Carolina Gynning, tyckte det var en klockren beskrivning av det jag gör på bloggen!

Vem vet vad allt man gör leder till? Många tycker att jag har många bollar i luften...hmm fråga mig vad jag tycker! Nej är mitt svar, ska faktiskt skaffa mig ett par golfbollar till...detta uttryck förstår en del..det kan betyda att jag ska skaffa mig ytterligare hobbies el utöka ngn!!! Säger inte exakt vad! ;) Så antingen läser ni min blogg för att ni gillar mig el gillar det jag skriver, är nyfikna, vill se vad barn o barnbarn gör, läser fast ni inte vill ( för ni älskar att hata mig, ha ha nej så stora tankar har jag inte om mig själv), läser för att skratta. läser för att ni gillar att rota runt i andras bloggar och där kunna hitta riktiga snaskigheter he he, men som sagt ni får läsa av vilka anledningar ni vill, bara ni läser!!!  ;) :) Det är faktiskt många som läser min blogg och jag måste säga att det otroligt kul! Det är till och med lite smickrande att det jag skriver på ngt sätt intresserar andra. Så tack alla som läser min blogg, utan erat intresse skulle jag nog inte skrivit även om jag skriver för att jag just gillar att skriva!!! Tack som bara den!



Jag ska försöka att inte vara så duktig 2011.........bara lite! Annars tappar jag ju helt bort mig själv! Men försöka tänka lite utanför ramarna. Tänka långsammare kanske??? Läsa ännu mer böcker, tar gärna emot tips. Älskar böcker som inte är så långt ifrån verkligheten, kanske sånt som faktiskt hänt eller skulle kunna hända! Gillar människor med lite självdistans som bjuder på sig själv och sina värderingar samt funderingar!

Jag hoppas kunna få folk att tänka glada tankar när de tänker på mig. - Önsketänkaren

Kram Anna


Happy new year!

Vi har verkligen firat in det nya året! I dagarna tre tror jag bestämt! Vi har varit i Grönklitt och åkt slalom och även längd! Vi har spelat spel och ätit massor med god mat!

 

Micke o Kristian hade en superviktig turnering att spela, det verkade handla om liv o död....glad att soffan är hel! Att ett tv-spel kan få två vuxna karlar så pucko???!!! Jag fattar nada!! ;) :)

Kristian och Sara hade kommit upp från Örebro för att fira in det nya året med oss. Härligt att se hur trött Kristian Leif Larsson blev av lite frisk luft..ha ha!


På nyårsafton så hade vi huset fullt av goda vänner! För att slippa laga mat hela kvällen så delade vi in alla i olika matlagningslag! Det visade sig vara ett lyckokast, flera av våra vänner hade inte träffats innan så det var ett utmärkt sätt för alla att bekanta sig lite mer med varandra! Förrättslaget bestod av Sara, Micke o Richard! De gjorde ett supergod delikatess som kvällens första rätt! Parmaskinka, sparris, melon, toppat med basilikasås som serverades med ett vitlöksbröd och ett vitt vin till!!! Mums var det!



Lag ett! Richard, Sara o Micke!



Mingel under lag etts matlagning! Tom, Anki, lilla Wille, jag, Håkan o Kristian!
Mycket skratt..vill jag lova!



Elin o Felicia myser med Mr Björk i soffan!



Nu ska lag två börja med varmrätten, då är det viktigt att rätt musik spelas, och gissa vad det blev....right: Heavy Metal!!!



Här ser ni lag två, det roliga var att vi hade utan att veta om de klätt oss alla tre i rött o svart! Så med mina favoritfärger, favvomusik o favvokillar kunde det ju inte bli annat än BÄST!



Richard blev så lyrisk över maten att han bad en bön...nej han gjorde inte det men det ser onekligen ut som det!! Ha ha... Stackmorapotatisspecial med oxfile och whiskeysås med grillad tomat på bädd av ruccola, melon o gurkstav toppat med fetaost!



Flera var hungriga..Wille fick kvällsmat innan han kvartade in i våran säng, otroligt go lite kille! Våra tjejer tog utan problem hand om honom under kvällen!



Lite random bilder...Sara, Micke o Kristian har mysigt! Anki snygg som få! Selma körde DJ ett tag!

Lag tre bestod av Anki o Håkan! De gjorde en supersmarrig efterrätt av marinerade jordgubbar med mintchokladflarn serverat med vaniljglass! Mumsigt värre! Satte sig skönt på valkarna tillsammans med det andra!!! ;)

 Micke kom på att vi skulle leka halvåtta hos mig, så det blev så att vi fick betygsätta alla rätterna! Det var mer el mindre toppbetyg på allt, men tyvärr kan ju bara ett lag vinna....gissa vilka..... The Dream Team of course ( Äh jag menar mitt lag ;)).... Ha ha det är ju alltid kul att vinna men ikväll så hade det faktiskt kvittat, vinsten var ju att vi alla fick äta supergod mat! :)



Cool bild tycker jag, det är helt sanslöst vilka bilder det går att ta med nya kameran, här är det Felicia som är fotograf! Här firar vi då såklart in tolvslaget ute!




Kramkalas!!

Gott nytt år allihop och hoppas det blir ett fantastsikt 2011!

Kram!
/ Anna


RSS 2.0