Mora IK

Tänk att jag varit på Mora IK s 75 års jubileum!!! Ha ha, men kul var det, och självklart munnhöggs jag ideligen med trogna fans...är man leksing så är man!!! Hela lördagen så hade vi personalmys här hemma, det var precis vad vi behövde! Sen var jag ner och satte upp håret på Carina Kronkvist som skulle på jubileumet. Självklart så stoppade vi i lite löshår i Mora IKs färger, ha ha det var faktiskt riktigt coolt!



Men visst är väl denna logga snyggare!

 snyggt, eller hur! ;)


Kusin vitamin stannade kvar, sen blev det spotify och lite vin. Ungarna hade jättekul. Vi sjöng alllihop...Micke tyckte att vi var lite för högljudda, han försökte kolla på film... ;). När Tina får styra musiken så blir det mycket åttital, så det var lite nostalgi över det hela! :).

Sen var vi på Isahallen och trängdes, kvällen avslutades på Orsa Hotell där det tydligen var bartömning, för egen del så var jag inte törstig, men nog var det många som åtminstone hade varit törstiga! ;);)

Nåväl idag blir det en lugn o skön slappardag! Barnen leker med kompisar och sina bedårande söta kaninungar!

Vi har kaninungar till salu om ni vet ngn som vill ha! 100 kr st.

Kram Anna

Kavalkad!

Bjuder här på en bildkavalkad, med några av `farmens´djur! Dock så ligger vi två katter minus. Så om ngn har sett en helsvart honkatt med två extra tår fram, eller katten på bild fyra..de har varit på rymmen ett tag nu! Hoppas verkligen de kommer hem!

Är ngn intresserad av kaninungar så har vi vädurskaniner, ungar till salu! Kostar 100 kr st. Lev klara om en månad! Annars så behåller vi nog resten av djuren iallafall..ha ha. Men kaniner...oj oj, ja söta är de iallafall!



Hittade en rolig bild på ungarna!!! Kommer inte riktigt ihåg vad de skulle på. Tigga påskgodis kanske? ;)

Har varit med Felicia på fotbollsträning, rymde en halvtimme och löpte lite, eller snarare hasade mig fram en, ja ja bättre än inget! Måste ju börja någonstans! Snart drar MT-cupen igån igen, jag vet en som längtar...hon ska göra massor av mål säger hon! Jag tror henne!!!



Kram från the Bitch! ;) P.s här har jag tömt en kopp glögg, men gud så gotttt!!!


helgen:borta??

Usch vad den här helgen har gått tokfort! Igår var jag så trött så efter ett krafttag på salongen så låg jag för ankare i sängen hela dagen! Idag har jag varit nästan hela dagen på salongen. Papperarbete och hemsidefix, plus lite annat smått o gott. Alexandra du är toppen! Det bästa med dagen var att jag fick håret färgat av Emma. Tack Sweetheart!!!

Har även varit ute en timme i skogen och gått stavgång, veckans första träningspass, varit så slut och haft fullt upp! Men nu är jag glad, motion gör mig glad!

Men är vovven nå go da?? Så himla söt o go. Glad hela tiden. Busy har fått utstå mer lekattacker idag, så till slut sa hon ifrån, men det är bra, vill hon inte så vill hon inte!!! jag tror att lilla Sidney trivs här! ;)

Länkar här till hemsidan, är nytt där! www.harteametiorsa.se

Ha de! Kram Anna

Valp!

Jaha ännu ett djur till fam Nämd! Men de är ju så goa, så det får väl gå! Den här gången är det Micke som är den drivande i frågan. Han har alltid velat ha en Jack Russel och nu så hände det!



Sidney 

I går hämtade han henne i Falun. Hon är en otroligt söt liten tik. Hennes stamtavlenamn är Anna Månsdotter men vi har ju redan en Anna...så hon heter numera Sidney! Hennes mormor är importerad från Australien..extra kul tycker jag! ;) 



 Hon sov hela natten utan minsta pip, verkar ha ett underbart psyke. Älskar ungarna och vill hemskt  gärna leka med katterna, snart så, de är nyfikna tillbaka, så snart leker nog kattungen o hunden iallafall!!! Busy är cool, hon nosar på valpen men annars gör hon det hon brukar och bryr sig inte så mycket! Kanske växer fram lite moderskänslor när hon märker att valpen är här för att stanna...



Busy diggar kökssoffan, och dit upp kan inte valpen hoppa...än iallafall!

Det mesta kretsar kring den lilla nu, allt för att få den att känna sig lugn, trygg och tillfreds med sitt nya hem.

Summan på farmen nu:
Två hundar
två kaniner
sex katter( två är på rymmen sen två mån tillbaka..brukar hitta hem på hösten).

 Men det är väl en lagom stor skara.........
Nu har jag inte räknat in alla möss o råttor som katterna stolt bär in..ha ha ha ha...äckligt...

Ha de gott, och räkna med att det finns risk för mer bilder på sötnosen framöver...

Kram A

Testa eller inte!!!

Ja ha så var premiären avklarad!!! Att gå med stavar! Jag har varit otroligt skeptisk, men vi har ju alla ett val, testa eller låta bli! Jag är nog en testare..  Att fortsätta vara fet eller inte...jag ska det INTE!!!!!....Det var faktiskt helt ok, och det bästa var att det gick bra att få upp pulsen om man ansträngde sig lite, speciellt i uppförsbackarna, så det blev lite intervall där!!!  Känns som ett bra alternativ när jag måste ta det lugnt med löpningen...Bra att öva stavisättning till skidåkningen, har lite som måste förbättras med den.... Längtar till skidåkningen!!!

Igår blev det kräftpremiär också! Tog vårat pick o pack o drog till Jon o Jenny! Jag bakade en paj med kantareller o västerbottenost innan vi åkte dit....jag gjorde paj..hallå hallå...och om jag får säga det så var den riktigt god! ;) Vi hade en mysig o lugn kväll med kattunge o barn i fokus. Jon blev ju stolt ägare till en av våra kattungar igår! Det var en försenad födelsedagspresent!...hi hi

Så förutom denna paj så har jag väl ändå ätit ganska rätt nu, ska hålla hårt på det! Känns riktigt skönt att ha kommit igång igen! Har ju blivit lite väl mycket gott att äta o dricka på semestern och ett bra tag innan också..usch usch!! Men som sagt nu är det andra tider! Har också hunnit med 9 hål golf idag med fam Sohlberg som sällskap, mkt trevligt!

Ett tips som jag tror jag sagt förut men tål att nämnas igen är att gå in på www.funbeat.se för att regga sig och hålla koll på sin träning. Peppende och kul, kan se statistik på allt möjligt! Har varit med länge, kul att kolla o jämnföra sig med sig själv förra året tex eller vad man nu vill... Ibland är det inte kul..ha ha.

Hej svejs!
Anna

Kul!

Tänk att det är faktiskt riktigt roligt att börja jobba igen! Har varit två dagar på salongen och i Falun idag. Så kul att få träffa alla elever o kollegor igen, speciellt min darling Tom, åh vad jag har saknat honom...
Har en massa energi och tokiga ideer..ha ha. jag vet hur intensiv jag kan bli när jag kommer i detta stadie, men jag tar det positivt för det var ett tag sen! Nu kör vi...

Har också gett mig den på att försöka komma i form, har inte varit lätt med höften som strejkat i nästan ett halvår, men jag har hopp! Försöker skippa skräpmat o snabba kalorier, vi får väl se om det hjälper? Går o småjoggar lite lätt omvartannat, svårt att ta det lugnt, men jag är illa tvungen! Längtar till skidsäsongen, det är ngt som kroppen mår bra av vill jag lova!

Helgen var helt magisk, lever nog ett tag på den, längesedan jag o älsklingen hade så kul! Idag så kom jag på att fan Bruce Dickinsson bor ju i England!! So What??? Ha ha, jädrans vilken cool kille! Pilot, fäktas på elitnivå och sångare i världens kanske bästa Heavy Metal band! Ja en del har verkligen lyckats! Grattis!

Är så glad att vi kommit igång med internetbokningen på salongen, ytterligare en avverkad milstolpe!
Kolla in hemsidan om ni har lust! www.harteametiorsa.se



Jag o Solen i Tallin! Så sött!!!

Bye bye för idag!

Gyttja, regn o kärlek!

Sista rycket på semestern...ja inte gick det till att städa här hemma...haha nej det blev en helhelg i Stockholm.
Jag o Micke kastade lite snabbt ner några trasor väskorna o parkerade våra rumpor i första klassvagnen på tåget till huvudstaden i fredags! Eftresom jag har sj prio kort så hade vi halva priset på första klass, härligt! Laddade magarna med räkmacka o god o jättenyttig dricka till....NOT! Men gott var det! När vi kom fram så avnjöt vi en supersmarrig middag på hotellet...mysigt värre!

Lördag kom och lördag gick..men vilken lördag sen!!! Packade en rygga med lite extra kläder, med betoning på lite!

Första bandet som vi aktivt kollade på var HammerFall, en riktig höjdare! Öste på som bara den, härlig energi! Det var fjärde gången jag såg dom och denna var den bästa!!! Så keep on rocking in the free world...hmm ja ja det var inte dom som gjorde den men stor eloge till Hammerfall för äkta spelglädje o charm. En dröm vore att få skapa en egen spellista för HammerFall och få gå på den spelningen, inte för att det var fel låtar igår men det finns många....många mer....:)



HammerFall live Sonisphere!

Sen var det lite andra band som vi inte brydde oss så mycket om...men Alice Cooper måste man ju bara se! Vilken gubbe han blivit, eller rättare sagt trollpacka! Trollade o tramsade o ja det var inte så bra men kul att ha sett han iallafall...Jönsigare än jönsigast!!! Hade hoppats på några låtar som ej spelades....



Sen var det Mötley Crue, ett band som jag var helfrälst i under en faktiskt ganska lång tid( Cirka 12 års ålder och ...ja 25 iallafall, då var de STORA i mitt hjärta). Hade ganska stora förväntningar... Men de var bara OK igår, saknade många av deras bästa låtar och Vince höll inte riktigt tempot uppe! Mick Mars såg ut som han skulle dö vilken sekund som helst!!!


Sen så kom dom...IRON MAIDEN...skulle kunna säga att om Bruce Dickinsson haft kurser i hur man trollbinder en publik så hade jag velat gå den...Kungar all the way! Även om jag saknade Run to the Hills och några andra gamla godingar! Jag känner bara så här för de spelningar jag missat genom åren med Maiden: Wasted Years! Love you  Maiden!



Så här sammanfattar jag banden vi spanade in på Sonisphere på Stora Skuggan vid universitetet!

HammerFall 4/5 Bra ös och publikkontakt! Energiskt o charmigt!

Alice Cooper 2/5 Trollgubbe som kanske skulle ha behövts spärras in...eller få medicin...

Mötley Crue 3/5 Ojämt och lite slött framträdande. De kan bättre!

Iron Maiden 5/5 Magi o kärlek!

Jag betygsätter inte Anthrax, Slayer o Iggy, jag gav dem ingen ärlig chans...

Men satan i gatan vad det regnade periodvis! Micke var så blöt att till o med kallingarna var genomsura! Allt blev till lervälling..men men vädergudarna kan ju bara Iron Maiden tygla( Enligt Bruce själv...) och visst: det var uppehåll när de spelade!
Ha ha. Ja men nu så är jag iallafall av med min I M oskuld, det var inte sista gången iallafall!



Mamma frågade om det inte var stökigt, med att folk var fulla o bråkade och sånt, men vi såg inte till ngt trubbel alls, förutom en tjej som mådde lite illa! Jag tycker att det var härlig stämning och skön blandning på publiken. Just ja, vi såg lite gyttjebrottning på skoj...festligt! Folket var väl mellan 13 och 70 skulle jag tippa på!

Undrar om folk från Sölvesborg har högre snitt på humorskalan än andra??? Veckan fråga! ;) Och varför i så fall, är det för att de har en egen Hårdrocksfestival?

Fundera på den!

Kram Anna


Vita spår!

Jag kom på att jag glömde nämna att när vi var hos farmor o farfar i Anderstorp så tog farfar med oss ut i skogen på mycket hemligt ställe...11 liter kantareller blev det. Vi till och med täckte över kantarellerna med en filt i baksätet så ingen skulle se vad vi hade hittat...viska i skogen gjorde vi också...ha ha ha..Vi hade inte tagit tillräckligt att plocka i, så jag o farfar fick plocka kepsarna fulla också. God middag hade de tillagat, nästan allt från egna odlingen, helt fantastiskt! Det hade bara fattas att köttet kommit från en ko som de kunnnat haft i ´fabriken`ni närmast anhöriga vet vad jag menar!!! ;) Farmors arm såg nu nästan helt normal ut, svårt att fatta att den hålls ihop med världens jättespik!



Har denna vecka kvar av semestern, men känner redan av uppvarvningen...saker som ska fixas, ja det ser ju ut som ett slag fält här hemma! Har man fem kattungar som tycker om att klättra o riva ner saker så är man konstant sysselsatt! Mamman bär in mus efter mus, med en massa gräs på köpet, varför, kan hon inte rensa?
Något som jag inte kan rekommendera är att ha ett mörkt golv och på det kattlådan. När kattungarna doppat tassarna i vattenskålen( de tror at det är en pool) och sen går på lådan...för att sen hoppa ur lådan och göra fiiina vita tass spår överallt.......ÅHHH! Ja ja självvalt! ;)

Nej snart ska jag ut på en promenad, eller cykeltur, vi får se! Maten måste sjunka först!

Hej hopp!

RSS 2.0