Du blåögda flicka...

Tiden går och för varje dag känner man sig själv lite bättre! Att acceptera sina brister och lära sig leva med dom är mycket bättre än att försöka vara ngt man inte är! Om jag gillar någon så blir jag naiv på det sättet att jag tror allting gott om den, för jag vill så gärna tro gott om alla! Problemet är att ofta så upptäcker man sidor som man inte gillar...Tänk om jag hade kunnat misstro först för att sen kunna vända det till ngt positivt! Oftast blir jag så himla besviken...men men jag är ju blåögd och blondin så..tja vad hade jag väntat mig???
Nu ska det väl tilläggas att jag inte drar alla över en kam och att den personen jag tillbringar mest tid med INTE uppvisat sidor jag inte gillar!!! Ha ha stackarn..fniss... Men ofta så tycker jag det är så. Detta är mer en reflektion av min uppfattning om mig själv...och att jag vet att jag är lite naiv i vissa situationer!!! Självkännedom och erkännande av blåögdhet!
Ja ja nu har jag babblat mycket...Ikväll blir det Moijto och tapas party!!! Ska bli kul att få besöka Marco o Corina i deras nybyggda hus. Dessa underbara holländare..vet att jag o Lisa kommer få skratta oss fördärvade..ha ha
Skål och ha det bra alla underbara människor!
Du blåögda flicka du har en mun så röd..... ha ha

Life goes on and on.....

Har varit asdålig på att uppdatera här på ett tag, men som sagt jag har ett liv som pågår ....ibland får man prioritera bort vissa saker, bloggen ligger först till på listan..ha ha!
Detta är nog sommaren då jag hunnit med mer en vad vissa hinner på en hel livstid eller så är det bara jag som känner så??? Både bra och dåliga saker, men allt verkar ju ha en mening och bitar faller på plats till slut! Something was´nt ment to be and others apparently was...ha ha.
Tre av fem kattungar har nu flyttat till sina nya hem, de två sista har en vecka kvar i huset, är nog bra för mamma Bianca att inte alla försvinner på en gång! De är sanslöst busiga och har en otrolig medfödd förmåga till att stöka ner...Dammsuga varje dag..tralalalala. Men de är så söta o mysiga så det överväger väl antar jag ;).
"De flesta människor behöver mer kärlek än de förtjänar."

Ja så tror jag att det är....eller så får de som förtjänar den för lite.....???
Har haft äran att få klä en brud idag! Göra henne till sitt allra vackraste jag på sin stora dag! Hon var så nöjd att när vi var klara och klänningen på plats så började hon gråta av lycka, det kändes stort att få vara med i hennes känslostämning där o då! Hennes blivande man och deras son var också så fina!
Nej nu ladda för kvällen, kanske en god bit mat på ngn trevligt hak!
Hösten är här ,bara att konstatera..... ja ja då är det ett steg närmare vintern och skidåkning :)
Kram på er!

Busy!



Busy du kommer saknas av väldigt många, men du vet allt som du och jag gått igenom, det har gjort så att jag känner mig helt förtvivlad nu när jag blir tvungen att vara utan dig! Vaktat barnen när de sov middag när de var små, hjälpt mig att välkomna kunderna på jobbet, tuttat kattungar, lekt med katterna, värmt mig i sängen( alltid sovit i sängen när husse var borta, fastän hon inte fick). Vi har gått valpkurs och agility där du var stjärnan! Alltid så glad o positiv, de andra fick lov att köra med godis och andra triggers, du var nöjd bara vi hade kul!
Alltid snäll o glad!

Men när du kom så var du ett litet monster, du trodde att du skulle få vara bossen, morrade och var allmänt kaxig, men det fixade vi lätt till! Jag har ju haft kaxiga hundar förut, så det var bara att visa vem som bestämde och vips var du den tryggaste snällaste hund som älskade allt o alla!

Just nu är det tungt.......varför måste dagarna o livet gå så fort?



Ni får gärna skriva ngt speciellt minne ni har av Busy på kommentarer, om ni känner henne och vill alltså!









Kärlekens dörr kan vara svår att öppna men ibland kanske ännu svårare att stänga!




Ja så kan det vara!

Kram/ Anna

RSS 2.0