Julafton

Så har den dagen varit, och den var riktigt bra! Julfrukost i Stackmora först med fam Jon o Jenny, julklappsutdelning oss emellan!



Felicia var mycket glad över sitthalsband från kusinerna! Kalle stoltserade med ny bilbana, inte illa!



Med Ebba i huset blir det fart o fläkt, denna bild är väl ett bevis på det ..ha ha.



Micke o pappa försökte klura ut hur man kom åt en vinflaska...men jag fixade det först..o snabbast, kändes viktigt!!! Ha ha



Sen kom tomtarna...vi håller hårt på traditionerna, det ska vara tomtar från Stackmora (el anknytning iallafall).
Julklappsutdelning nummer två här i full fart!



Här klappas det nog åt ngn som fick lova att sjunga en sång för att få ett paket!!! På bild: Lena, Lena o Lasse!



Selma blev så glad över sin julklapp så hon började gråta...lillstumpan! <3



Glada barn på jul, så ska det va! Jag njuter av att se dessa gofisar mysa med varandra, skönt att de inte alltid är osams......



Så här lycklig kan man bli över en snygg leksandströja, jag förstår Micke! jag tror han ringer till sin pappa o jublar fram ett tack! ;)



Här spelar vi julklappsspelet, hysteri som vanligt!!! Men det är verkligen sjukt kul! Det var mycket livat i holken! Tur att Ståbisfolket är vana det..he he Alla blir verkligen intensiva i detta spel även de mest timida...ha ha...har vi några såna förresten...ja jo nån är väl lite mer tystlåten iallafall, el pratar kanske lite mindre...bla bla bla ja ni förstår!

Underbar dag tillsammans med älskade familjen och goda vänner, kan det bli bättre! Och till er som är i Kina: Det går att åka dit en annan gång...men hoppas ni har det bra, kram på er!



Var det inget paket här i???? Sidney söker....



Och sist men inte minst så vill P-Å s Billy visa upp sig i full julmundering! Sidney vart blixtkär i denna stiliga herre, vi befarar att de `gjort´det....Ha ha Micke mest, han var lite upprörd ett tag! men vi får väl köpa gravtest om ett par veckor... ;) Undrar vem som ska vabba då? Micke el P-Å?

God fortsättning på er!

Fotograf er are...så kuuuuuuuul!

Här kommer lite bilder från de sista dagarnas missbruk med nya kameran!

Våran underbara katt Bianca, 6 månader och världens keligaste!



Jag och busigaste av busiga, Sidney!!! Charmtroll vill jag lova!



Naglar gjorda av Elin på E-nails. Fina naglar, gå till Elin då!



Selma o jag! Puss på dig goa unge!



I helgen är vi hundvakt åt mammas lilla söta hund med page. Milly o Sidney tuggar ben, sida vid sida!
De är supergoa buddies!

Ja nu blir det inte mer bilder för idag!

Kram


Nedräkning

Nu är det bara en vecka kvar tills tomten kommer! Jag bryr mig inte....ha ha jodå det gör jag väl...ska bli kul för barnen tycker det är så kul, annars kan jul liksom nästan kvitta!!
Jag har redan fått min julklapp, även om jag köpte den själv...en dröm som ja haft länge, en ny kamera! Nu slipper Jenny hålla sin ifrån mig...Usch vad jag tokfotat sista dagarna, på egentligen ingenting!! Måste ju lära mig den! Sjukt kul är det iallfall, och vilken skärpa!

Idag har vi varit i Grönklitt och åkt slalom. Skönt att få komma ut och få frisk luft! Än så länge är det bara söderbacken o bananen som är öppna, men så här första åken kanske det är bra! Bytte mina pjäxor som jag köpte förra helgen, de klämde så, men hoppas på nya, sköna och bra nu! Måste än en gång säga hur trevliga de är i skidshopen, idag var det Micke Sundin som var suverän!

Igår blev det längdskidåkning på Berget, de har fortfarande bättre spår än Grönklitt då deras spårmaskin är trasig. Visst gör de spår ändå, men jag väntar på lagningen...Elin följde med, hon fick låna grejer av mig o Felicia, så med för långa skidor o korta stavar så kämpade hon på riktigt bra!

Nu laddar jag upp inför finalen med Robinson, glögg och bra musik! Just är det Mötley crue, det har varit riktigt ös här med bra musik, Lisa kom förbi på kaffe o spotifyös..ha ha. Jag bara älskar att lyssna på musik..

ha de gott/ Anna

Alpint...dyr historia...men säkert värt det!

Huvva vilka tid det tog idag i Grönklitt, men nu kan hela familjen verkligen åka slalom utan att behöva hyra o krångla. Clas visade prov på riktigt bra service och tålamod...well done Tibo!

Jag har tjatat om detta i många år och äntligen så gav Micke med sig! Nu hoppas vi på snö och inte alltför många minusgrader, samt att kombinera det med lite längdskidåkning! Spåren var dock inte fina idag, Berget är bättre än så länge!

Imorgon blir det längdåkning med Felicia om det inte blir för kallt, det är gräns vid -.13, då ställer de in träningen!

 Snart är det serietävlingar!

Igår var vi på Midvinterblot i Gesunda,Mora, det är ett säkert kort! Superduktiga sångare o underhållare, även om jag saknar Nökve till häst!



Nökve i action..ha ha



Kvällen avslutas med glögg o brasa...

Ha de gott / Anna


Vinter!

Nu käns det som om vintern är här på riktigt, och för min del blev det extra klart då jag åkt längdskidor för första gången denna säsong! Vilken härlig känsla, först var jag sur o stressad, Felicia hade inte riktigt koll på var vantar, mössa och lite andra tillbehör fanns innan vi skulle iväg ( och tydligen inte jag heller) så vi var sena till träningen, men efter 10 meter så kunde jag inte annat än le...så underbart att få frisk luft, bra glid, -5, stressen for all sin väg!
Ok jag log inte hela turen, efter ett tag så insåg hur sjukt dåligt tränad jag var...kände till och med av lårmusklerna...fy skam säger jag bara. Men sammanlagt så var det sanslöst skönt...nu är det bara att försöka frigöra tid till träning, då detta uppenbart är ngt jag mår bra av!

Hoppas det blir lite alpint också, men måste uppdatera lite utrustning till barnen först!



Kram Anna


Visdom!

Det samlas inte damm på den som är ute i blåsväder.

 

Källa: Magnus von Platen

Visst är den bra!!!




Nytt möter gammalt! Bild från Melbourne! Häftiga kontraster!


Demosthenes -
- Small opportunities are often the beginning of great enterprises

Ja, ta chansen när den kommer!

Albert Einstein -
- Peace cannot be kept by force. It can only be achieved by understanding

Så mycket bra det finns att säga som redan är sagt....

Kram kram

Mysigt i käraste ägodelen !

Ska mysa ner mig i soffan med resten av familjen och kolla på Robinson, det kanske är omodernt att titta på Robinson, men jag tycker det är kanonbra..barnen också!
Hundarna o katterna hänger ju på så vem vet de kanske gillar det också...???



Vi har lite kallt men brasan har snart värmt upp så det är skönt igen!
Tycker inte om kyla! Brr
/ Anna

RSS 2.0