Midsommar!

Nu var det längesedan jag skrev, livet har bara rusat på! Men nu tänkte jag passa på att rista några rader. Midsommar kom och midsommar gick, shit vad fort det går ibland! På midsommarafton så var vi uppe i Okbodarna i Älvdalen och firade med Mickes släkt! Otroligt vackert är det där måste jag tillstå. Riktig fäbodidyll!
God mat och trevligt sällskap och en del mygg. Framåt natten så blev det nästan lite Fåsås känsla på det hela...haha.

Till Midsommardagen så var det bara at ladda om. Hårdrockstema på 120 årskalas stod på schemat! Det komiska i det var att de flesta hade klätt ut sig ordentligt, själv så kunde jag bara vara jag för en gångs skull, så jävla nice! Mina favvokläder passade tydligen in...Jag och kusin Tina gjorde sällskap till Gesunda, festen hölls i toppstugan. Helt magiskt, milsvidd utsikt och Hammerfall på scen!!! Grattis en en gång till Björn, Kvilten o Ljunggren och tack för ett lovely, svårslaget party!



Idag har årets första golfrunda blivit avklarad. Banan är i superskick, helt sanslöst om man jämnför med de senaste åren..Vackert väder, trevligt sällskap och ett o annat skönt slag..me like!

Nu ska jag slöa lite framför datorn innan det är dags att slagga, imorrn väntar en hel drös på att bli snyggare...;)

Kram Anna

Tävling!

Hej vill bara informera att just nu pågår det en tävling på våran hemsida! Välkommen att deltaga och få chansen att vinna fina priser! www.harteametiorsa.se


Tänk att våran kattmamma rymde från sina ungar, fick hämta henne dit hon brukar rymma, en kilometer bort! Men hon hann vara borta så länge att vi var tvugna att köpa mjölkersättning åt ungarna, och flaskmata dom med otillfredställande resultat, mamma är åndå bäst! Men nu är de samlade igen och Mynta är inlåst så hon inte kan rymma igen. Så skönt, vet inte om vi hade haft tid o ork att flaskmata fem bebisar....

Nu ner på salongen för lite jobb, sen bär det av mot Stockholm för konferans med skolan. Ska bli kul att träffa kollegorna från Bromma igen!

Igår så var det MT cupen och våran Felicia var med. Hon var superduktig och gjorde flera mål. Kan inte annat än erkänna att jag är superstolt. Hon är orädd och teknisk, hur ska detta sluta?? ;)
Nej nu ska jag iväg, kram alla!

Anna

In memorian!

Han ger och han tar,...varför??? Jag o min familj har stor sorg idag. Våran katt som var 8 mån har blivit överkörd idag! Våran älskade Love! Han var en mycket speciell katt! Ullig,supergosig, tjock,vit, superjägare, mysig, vänlig mot alla! Det var Felicias katt.....hon är helt knäckt..eller det är vi alla tror jag! Vi har haft begravning, han ligger bredvid sin storasyster som tyvärr också blev överkörd för tre år sen! Båda dessa katter var verkligen speciella. Så sociala och orädda, men det var väl därför de inte hade tillräcklig respekt för bilarna. Men därför så var de också oss väldigt nära! Var med överallt...Brorsan och hans familj fick en kattunge i samma kull som Love, den blev också överkörd, den katten var också verkligen en alldeles speciell katt!!!  Lilla Musse! Man kan undra varför detta ska vara nödvändigt????????

Igår natt så fick våran kattmamma fem kattungar, vi skulle dock inte ha ngn själva, utan sälja alla, men nu måste vi fundera över det beslutet, kanske spara en ny, men just nu så känns det bara för jävligt...ville ju ha våran härliga Love kvar!



Musse o Love i julas! Bedårande söta.......fy fan vad jag blir arg.......


Här är de riktigt små...



Sista gången Love fick mysa med sin mamma!



Ja vad ska man säga!

Här var Loves gård, nu ligger han begravd här på gården! Men han ska ju springa omkring.....



VARFÖR? VARFÖR?

Men vad tusan!

Men var kom sommaren ifrån, nu verkar den vara här! Mina syrener har snart slagit ut och jag har knappt sett knopparna innan!



Älskar dessa ljuvliga små klasar!!!

Har fått mycket viktigt gjort på jobbet i Falun senaste två dagarna, känns som en sten har lossnat från bröstet( lite överdrivet, men ändå). Haft härligt teamwork med mina underbara kollegor där! Har ju turen att ha härliga kollegor lite varstans! Hi hi...

När jag åkte hem idag så stannade jag till i Rättvik och skulle inhandla en ny kalender, men shit vad mysigt det är där. Cafer med uteservering och med folk på stolarna.....javisst flera stycken......, ett bistro ställe där det satt folk och drack vin....ute igen...det var så pittoreskt på någe vis...ville också sätta mig ner..där! Där har vi ngt att sträva efter här i Orsa, få lite mer sån känsla. Tyvärr så känns vårat lilla utbud som dessutom är alldeles för utspritt lite torftigt!!! Usch vad jag gnäller...men det är ju faktiskt så!

Jaha så var nya kollektivavtalet klart...mm ska begrunda vad jag tycker!! Finns en del frågetecken men på det stora hela så är det väl en seger vad jag kan förstå! Hm igen...

Ha de gott, nu ska jag käka äggmacka eller äggamacka som de säger hemma i Småland!

Kram Anna

RSS 2.0