Visning!

Hej här kommer lite bilder från visningen med Grazette i måndags! Fantastisk dag med en härlig show på kvällen.
Måste få säga att det var helt underbart kul att få kampera med magister Tom på scen! Det var riktigt roligt!

Vill passa på att tacka alla superduktiga elever! Härligt att jobba med er, vet ju vad ni går för, blir plättlätt då!
Måste även tacka Sol Jenny, Emma A och Eliana för hjälp med sminket, you were awsome! ;) Tack Mikaela, du är också en klippa! Eliana är bra på många saker, förutom snygg modell, bästa coachen till catwalken!!! Tack för det! Känns som om alla modellerna inte gjort annat än gått på catwalken!!! ;) ;)

Här är det Emma som fixas på scen!

 



Emma färdig! Coolt va! :)


Tom i action, bästaste Tom :)



Toms (för dagen iallafall ;) ) modell Elin! What a babe! :) Love the color and cut!


Sist men inte minst tack alla frisörer som kom och tittade, utan er så blir det liksom inget! Skön publik och jag blir så glad att så många kom!

Håll till godo med dessa bilder, kommer mer på säkerts Grazettes hemsida (facebook), annars på Hårteamets hemsida senare!

Kram Anna


Oppsi daysies!!!

Lite bilder från jobb i Göteborg!!! Visning från Grazette!

 

Modeller på Black Violet! Fina om jag får säga det själv! ;)



Finn ett fel!!! Ha ha ha ha



Ja vi har två kaninungar kvar som är till salu! Hör av er, jag inväntar anstormningen...



Vill passa på att Gratta min bästaste Tom som fyller ännu snyggare....( schh 40, men säg det inte högt)

Ikväll har ungarna sprungit terränglöpning! Felicia hade bestämt sig för seger, och med seger i blick så tog hon direkt ledningen även över killarna...hon visste inte att hon bara tävlade mot tjejerna! Så tyvärr så blev det tvärstopp 100 m från mål, rakt in i väggen!!! Hon kunde inte stå upp på ett bra tag...fy så hemskt. Så nu har hon lärt den hårda vägen att inte gå ut för hårt. Ussch vad jag tyckte synd om henne, så nära! Men ngt som var kul var att Selma tog det lite lugnare och kom i mål och dessutom vill vara med nästa gång, ett framsteg! Felicia hon SKA vinna nästa gång säger hon...ha ha

Kram alla readers!!! Kul att veta vilka som läser....


La familja!

Här kommer lite bilder... Det blir en del bilder på lilla Sidney! Hon är så otroligt charmig, rolig och gosig. Alla i familjen älskar verkligen denna underbara lilla hund! Det kan finnas undantag dock, våra katter har inte riktigt bestämt sig. Kattungen leker med Sidney ibland, men Sidney är så hårdhänt så det slutar oftast med att vi får ingripa....men ändå kan inte katten låta bli henne...Bianca som hon heter är alldeles blöt efter Sidney tuggat på henne! ;)



Husses ögonsten..där har man fått konkurrans!! ;)



Kompott..

Selma o Sidney!



Sidney busar med ungarnas kusin Ebba på fotboll!

I helgen har Felicia spelat fotbollsmatch. Det var MT-cup, två matcher, de vann båda! Härligt! Alla tjejerna var jätteduktiga! Felicia gjorde många mål, men har själv bestämt att hon måste bli bättre på att passa!!! ;) :)
Sidney tyckte det var kul på fotboll,m ville hemskt gärna ha bollen...ha ha.



Två glada tjejer! Felicia o Elin.



En nöjd o lycklig unge, hon älskar verkligen att spela fotboll!!! :)

Just nu skulle ni se Micke o Sidney, han försöker torka golvet och har en terrier hängande i moppen!! Mycket högt underhållningsvärde!! Ha ha.

Kram Anna


Värderingar!

Vad är det som gör oss till bra eller dåliga människor? Och finns det dåliga människor eller är de bara ett resultat av kanske dålig miljö och taskiga gener? Att försöka se det bästa i alla är kanske inte alltid det bästa, för risken är att du inte ser alla varningstecken på det dåliga! Att var nykär är ett egentligen ett sjukt stadie, då har man ett positivitetsfilter framför ögonen. Allt partnern gör är gulligt...efter ett tag kan just de där gulliga saker vara grunden till skilsmässa!

Men jag har svårt att se det dåliga först, jag tror gott om alla, tills motsatsen är bevisad. Visst åker jag på en del smällar för att jag är godtrogen, men det har också gjort att jag har många vänner, eftersom jag ger de flesta en chans.  Ja hur ska man bemöta folk? Misstänksamt? Öppenhjärtligt? Avvaktande? Ytligt?
Ja jag vet inte...

I mitt fall just nu, så känner jag att jag har velat tro att de goda sidorna har övervägt..men nej, efter 10 år så är det bara att inse att jag åtminstone måste tro på fakta. Så nu försöker jag göra det rätta, utan att vara blind och blåögd!

Bara så ni vet så har detta inget med mitt förhållande att göra, har ni nog redan räknat ut!

Hur gör ni när ni träffar nya bekantskaper? Inställning?


RSS 2.0