Crea diem

Att ta kommandot över sitt eget liv, att se till att hamna där man vill vara! Vissa människor tror att om man bara sitter och väntar så blir det bra till slut! Även jag kan av bekvämlighet agera så emellanåt, men fan heller om jag tror på det. Nej jag tror att vi själva måste ta ansvar och skapa våra liv! Crea diem!!! Livet är för kort för att vänta bort......

Mål måste vi ha, strategi för att nå målen och en hel del jävlaranamma! Men glöm aldrig hjärtat, för mig styr hjärtat för det är min sanning! Ja religösare än så där blir det inte! he he



Kram alla livsnjutare och ni andra: skyll er själva!  Inte så allvarligt menat...

Fullt ös!

Ja jösses vad dagarna har rullat på i hundra knyck på sistone!
Lördagen körde jag crossfit ( som vanligt..he he) sen var det personalfest på salongen som avslutades i Rättvik på bowlingkrogen med Hammerfall på scen. Fullt ös vill jag lova!

Jocke efter spelningen: Var vi bra?
Jag: Sådär!
Jocke: Var det bättre på Gesunda?
Jag: äh emellanåt...

Vad fan tog det åt mig, jag tyckte det var skitbra!!!! Varför sa jag inte det? Såg att han blev lite ledsen el sur el nåt, så då sa jag : Jodå ni väl bra!   VÄL va fan det blev fel igen!

Ja ja han ska ju inte bli kaxig! Längtar efter nya skivan som släpps vilken dag som helst! Hörde en sjukt bra förhandsspelning på Bandit idag! Jocke o Pontus var där.

http://youtu.be/DsUQNkKDD8s

Här en länk på låten...den nya...


Sen har vi partat loss på Birka Paradise med 2000 andra frisörer. Sett mycket snygga frisyrer , träffat kollegor och ätit god mat! Toppen bra tripp! Bästa är väl att den gjordes med mina sköna medarbetare både på salongen och Falun. Tack för alla sköna skratt, behövde inte göra situps...ha ha.

Tack för komplimangerna på tavlorna...kram kram

Anna

Tavlor!

 Nya alster! Ska levereras idag! Känner mig nervös, undrar vad det beror på? Hammerfall ikväll? Båtresa imorgon? Träning fast jag inte är hundra...ja ja lite mycket nu. Vill göra allt och njuta av allt!



Home sweet home heter denna tavla!



Och denna heter Follow your heart!

Japp det ska jag !



Kramis på er!
Anna

Morgontrött...som fan!

Morgontrött, ja men kan ändå inte sova!!! Vill så mycket....Har lite ont i halsen, så ni vet bara...ha ha.
Försöker göra lite fix som ska lämnas till världens bästa webmaster, Alexandra! Hon håller nämligen på att uppdatera våran hemsida på jobbet! Vi har tagit nya bilder och lagt in lite nya texter och annat kul. Kommer snart på www.harteametiorsa.se .

Idag eller imorgon hoppas jag kunna leverera mina två nymålade tavlor till sina nya ägare.... nu är det bara lite pet kvar Igår efter en dag på kontoret fick jag lov att hem och vara lite kreativ, annars blir jag rastlös.... Jag tänker så mycket när jag målar även om det är svårt att säga exakt på vad.. så då blir det svårt för mig att skiljas från en tavla jag gjort, tavlan blir liksom min...Ja jag är knäpp. Men nu ska de vara där jag kommer hälsa på en hel del iallafall och till underbara älskade vänner! Och jag vill verkligen att de ska dit de ska!

Lovar att jag ska lägga ut bilder på hur de blev, i helgen kanske...eller vänta jag kanske inte hinner i helgen, har ju lite rockkonsärer och båtresor att klara av ;).

Kram på er och här kommer en länk till en underbart vacker låt!

http://youtu.be/UKikYhQv1Ic

Kram på er!

Hypokondri eller inte?

Vad är meningen med livet? Ska vi göra det som förväntas av oss eller det som vi bara helt enkelt känner för? Nu blev det djupt! Passa er för den svarta botten som finns i okända djup!

Äh jag kollrar bort er lite, idag ska vi vara glada. Kom helskinnad till och hem från Falun, det är det inte alla som gör ( tragisk olycka med en tidigare frisörelev färskt i minnet varje gång jag åker till Falun). Visst är det småsaker som vi oftast gnäller om, men i vardagens stress o fäkt kan de upplevas som färre världskrig. Jag struntade i att ställa in min tallrik i diskmaskinen, det ni, rebelliskt va? Ha ha nä, men jag är lite krasslig och enligt Jonas Gustafsson så tycker han att jag ska komma ur garderoben som hypokondriker!!! Jag som typ aldrig är sjuk, då måste det väl finnas lite tid avsett för att gnälla om diverse åkommor, kommer därför att ge er en status om mitt mående idag!





: Ont i halsen....ja inte så farligt men irriterande!

: Ont i högerhandled.......boxats med Thomas igår, han slog hårt  :).......grrr...  Tränat crossfit med Jesper ett tag och även om jag gör speciella armhävningar så känns det ändå.... But: Its worth it. ;)

: Magkatarr till och från....... slarvat med maten.............But: I live!

: Hårstrå i foten, sitter för långt in för att komma åt, men picks...ha ha ;)

: Höften, ja tant Anna har lite ont i höften, ibland övre delen av häcken ( och den är ju inte direkt liten, mycket att ha ont i). Förstår ni tycka synd om faktorn på den...he he

: Ja sen kan jag väl bara konstatera att själen har ont ibland också, av olika anledningar

: Träningsvärk...nähä räknas inte det..okej då, skit i det!

Ja även om jag tar en djupandningsövning och tänker efter så kommer jag inte på ngt mer just nu! Jo åkomma eller inte.....har svårt att somna, ont av det, ja protesen brukar värka efter sömnlösa nätter!



Kram på er och känn nu efter hur otroligt sjuka ni är, själv ska jag ut med hundarna, så sjuk är jag! ;)

Lovely weekend!

Selma: VA ska vi duscha med fienden? Innan hon skulle spela fotbollsmatch idag! Nu kom inte Rättvik så det blev en internmatch och det var frid o fröjd i tvagningen, men försäkerhetsskull så har vi nu berättat att fienden är man bara under matchen...inte sen, inte i duschen!

Lovely weekend med besök från Falun och såklart Örebro. Bästa Tom och Håkan! Superkul att de kom. Vi har grillat. tränat, skrattat och haft musiktävling, mina päron var också med, fast inte på träningen!
Underbart hårt crossfitpass med bästa Jesper! Var nöjd med dagens personliga insatts, kändes att jag vilat två dagar. Taggad och sugen! Hoppas mina kära medtränare idag får en saftig svidande träningsvärk...och det menat med omtanke för fortsatt välbefinnande....he he ;)
Sen kanongod lunch i Stackmora med lax och skaldjur! Tack ma o pa!
Dagens prick över i et var massage i Våmhus hos Leena! Tuff finska med härliga nypor, me like!
Ha det gott och se upp för pappas punchpraliner.....
LEV NU OCH ALLTID!
Anna

Baklänges!

Undrar vad farbrorn som jag `mötte´när jag sprang baklänges på kyrkogården tänkte? Det såg ut som om han skulle säga hej, men efter ett ögonblicks tvekan fick jag en osynlig idiotstämpel i pannan...och hejet uteblev!!! But I can live with that!



Såklart var det en övning som ingick i ett crossfit pass made by Jesper! Sammanlagt 2,4 km varav 800 m var BAKLÄNGES. Det var jag o Micke o Sadam själv som körde ett ganska långt pass som avslutades med en Spartacus...det ni!

Trött idag så nu blir det vila, två dagar till och med tror jag!

Här Bill o Bull på jobbet! He he..alltså vi är inte på jobbet här...å snart ska vi ut på nya äventyr!


Leva livet!



Detta står ovanför min arbetsplats.....undrar varför!



Älskar att leva. Sover bättre, undrar om det beror på att jag tränar så mycket?

Ha de gott alla!
Kram Anna

Rullar fram....

Hej o hå vad tiden går fort när man har kul! Sista tiden har jag kommit igång ordentligt med träningen, det är helt underbart skönt! Jag mår så mycket bättre då! Idag blev det crossfit och spinning med Sadam= Jesper Johansson, en sann inspiratör måste jag säga!

Det blir mest crossfit, spinning och styrketräning! Har roliga träningskompisar och bra instruktörer...:)

Träningsvärken är en naturlig del av vardagen, ha ha Micke är däckad sen helgens träning, han har precis kommit igång, får väl ha överseende..hm...:).

Tänkte lägga in lite bilder från hemmet, inte så ofta jag fokuserar på inredning, men håll i er nu så.

Hallen, jag gillar boxhandskarna som kikar fram..ha ha!



Vardagsrumsbordet, när det inte ockuperas av ovikt tvätt!



Kökssoffan med tillbehör, en sovande Busy! ;)

Nu blir det inte mer av den varan idag!

Kom ihåg att :leva livet idag imorgon kan det vara försent, och tackla den norrman du ser...

För idag tål vi ingen förlust det var nog att torska mot Norge sist!!! Grrrrrrrrr eller vad ska man säga!
Losa mot Norge i hockey VM, finns det ens på kartan???

Kram Anna


RSS 2.0