Klant

Alltså jag måste vara helt pantad i kolan! Idag slår alla rekord säger jag bara...Kommer glad ihågen till Audio Video och ska hämta ut min nya Iphone! Dom: har du fått ett sms om att det är klart? Jag: äh det har jag glömt att jag skulle få först....bara att trava ut och börja vänta på ett sms ( sms är sånt man kan få vänta länge på ibland!).

Ja ja åkte vidare till golfbanan...glad ihågen....väl utanför mitt skåp där mina klubbor är inlåsta inser jag att nyckeln till hänglåset är hemma....grr grr o grr igen!!!!  Men eftersom jag är en född problemlösare så rantar jag in till våran pro Mattias: Har du en bultsax? Det hade han , han hjälpte mig att knipsa av hänglåset, precis då ser han att det inte ens var låst...åh va fan, helt i onödan..Ja ja skitsamma jag fick ut mina klubbor, travar iväg till repan för att startanmäla mig till tävlingen, väl därinne inser jag att plånboken är borta???? Åh tusan, sprang som en gasell ( ok flodhäst) till vagnsboden, o där utanför mitt skåp låg snus, nycklar och pluskan! Tack o lov! Går och köper en flaska vatten och sen gör jag klart men startanmälan! Kommer på att jag måsta tjacka några bollar! Går in till pron ( Mattias) köper ett gäng och går....sen kommer han efter mig och frågar om han fick mitt vatten i dricks??? Alltså inte ett rätt...tur att röva sitter fast undrar vart det varit annars???
Superhärlig dag med Marie Olsson som spelpartner. Inte många poäng men nära, så nära hela tiden....ja ja nästan iallafall, kändes bra! Anmälde mig tills imorgon också, jag kan likspm inte få nog av att bli förnedrad på golfbanan!
Tjejernas styling för dagen!
Selma efter första infärgningen, gjorde en till, så nu är det ännu mer rosa!!! Vad ska man säga: allt klär en skönhet, ja men så är det ju iallafall!
Flisan med flätor! :)
Ha det bäst!
Kram Anna

Hej!

Nu har jag varit riktigt rebellisk i två dagar....har hoppat över träningen....Faktiskt bra gjort av mig!! Blir lite väl mycket ibland tror jag! Har fortfarande träningsvärk efter sista passet ändå!
Igår besökte jag strandserveringen, hade supertrevligt med roliga människor! Förfest med musiktävling, det är alltid en hit!!! Jag vet vem som inte vann en enda gång, och det var inte jag ha ha!
Måste bara delge denna underbara bild på bebisarna, en har hoppat ur korgen så det blev bara fyra med på kortet! Hoppas få lite ordning på vart dom ska bo snart! Gosiga som bara den, skriker rakt ut när man kommer!! ;)
Ha en underbar dag!
Kram Anna

Kyrkan, klänningen....

Ja dagen idag är egentligen lite speciell....el var...eller borde varit!!!  Men i mitt äktenskap så var det bara jag som tyckte att brölloppsdag var ngt att fira...hm...det är ju bättre att supa bort den, el låtsas som om den bara var en vanlig dag! Men men det var då, idag skulle vara våran 5-åriga brölloppsdag!

Försöker att inte vara bitter, men vissa dagar är tyngre än andra! Åskan mullrar ute, precis som det mullrar i mitt hjärta! Det är inte lätt att förstå sig på det som händer runt omkring oss! Förstå sig på andra människor eller förstå sig själv!
Lite bökigt känns livet....fast inte alltid....osäker på vad som är rätt och fel! Hur arg och besviken är jag egentligen? Hur mycket ska man orka ta??
?http://youtu.be/LNpv1SCLBMI
En låt som framfördes på vårat bröllopp i kyrkan av en tjej som var min vän då, nu har jag insett att vänner finns det ytterst få av, hon är definitivt inte en av dem.
Men livet består av det som är framför oss, idag är första dagen på resten av mitt liv!

Ej badvänlig!

Jaha så har man lirat lite golf då! Var det kul eller inte, ja det var länge sedan jag skrattat så mycket....ler bara jag tänker på det! :) Inga sura miner bara asgarv när ngt gick fel...me like! Drivern verkar het...ha ha så skönt! Tack Enmalm med polare för lätt en av de roligaste rundorna ever!

Tränar för fullt, MEN idag får vi se hur det blir med den saken! Är fan bakis, hur länge sen var inte det??? Men men det ena gav det andra, så var man i full gång! Spenderade två timmar med att se på hur en snäll själ försökte laga min mobil och fixa till en ny, men fasen det ville sig inte.....Drog vidare till broren o company, och då går det som det går! Men en sak bara, min bror är så sjukt duktig på att laga mat så det finns inte! Mycket skratt o galenskap framåt småtimmarna.... och Jenny hon jobbar övertid....som vanligt, varför spendera så mycket tid på att sälja en plattång till en som är rakad på skallen??? Arbetsskada säger jag bara!
Antar att jag mår som jag förtjänar och att bada med mobiltelefon får man visst inte göra, det var gårdagens lärdom.
Har tappat en mobil i Orsasjön, sen en i toa och tro det eller ej men i en kaffekopp!!! Vatten är inte bra för mobiler, lär jag mig? Neeeeeeeeeej!
Simma lugnt!

Små saker....

Dyra resor, juveler och andra materiella ting står sig rätt slätt mot att lyssna på en speciell låt med en speciell person, kanske hålla handen.... Det är oftast det enkla i livet som är det stora! Och när två människor delar samma tanke...i samförstånd, behövs inga ord...

http://youtu.be/pbrqWarXPw0
Kram Anna

Heavens hung in black....

Lifes a bitch then you marrie one..unt so weiter...Eller så är du bitchen??? Vad vet jag? Är både k.. glad o tacksam! Mitt tillstånd är rätt coolt, men tror inte omgivningen hänger med! Jag tar en dag i taget, har slutat ta så mycket hänsyn till allt o alla, det är liksom inte läge för det! Vill leva livet fullt ut, NU! Antingen are you in or out! Inte så mycket övers för tjafs och trams längre! Past that shit!
Älskar min tillvaro på så många sätt! Jag gör vad jag vill, när jag vill....Ingen frågar när jag kommer hem eller om jag kommer hem....Obs gäller såklart bara när barnen inte är hemma....Saknar dem rejält mycket, men de är så glada denna gången när de är hos farmor o farfar så då blir jag lugn!
Tack för en underbar kväll mina vänner! Love you! <3
Kram kram

Du får inte...

Sitter med en klump i magen! Varför ska allt vara så komplicerat? Om jag orkade och kunde så skulle jag verkligen behöva skriva av mig här, men det funkar inte! Ni vet det där med att bli alltför privat...jag hoppar liksom över det! Men att förmedla en känsla är en annan sak! Jag är ju ensamstående mamma nu och ensamstående husägare...och jag måste säga att det är faktiskt helt okej! Känner en frid med det, och det gör mig rörd!
Men stapla alla förvirrade känslor, händelser på varandra inom mig känns snart inte helt lätt! Vill så mycket mer i livet, än att bara stå ut! Har jag inte rätt till det? Men hur var det nu? Vilket var det största ? Kärleken eller hoppet, eller hör det ihop???
Men som Hammerfall sjunger och som jag tattuerat in på min arm: Remember yesterday and think about tomorrow but you have to live today!


Fantastisk mening eller vad säger ni!
Mitt liv är mitt och det är min förbaskade skyldighet att se till att jag blir så lycklig som det bara är möjligt! Hur jag gör och hur det blir vet bara morgondagen..... Men idag ska jag leva, som det vore den sista! Fäller faktiskt en tår nu!
Kramen

Iron Maiden

Älskar Iron Maiden. Konserten igår var helt magisk, kan inte beskrivas måste upplevas! Om ni inte varit på dem, har ni en sa kvar att avverka i livet!
Själv har jag ju lovat mig själv att göra saker som jag blir lycklig av, detta var en av dom! Blev jag lyckligare? Ja skiter björnen i skogen? ;) Underbart!
Det var jag , Jenny, Jon och Marcus som åkte till Göteborg. Haft en kanonhelg med dessa underbara människor. Tack för att ni finns och är så goa.
Denna vecka har det hänt så sjukt mycket i mitt liv...Saker som är stora, tunga och sorgliga! Men jag ser med hopp på framtiden. Och lever det gör jag ju idag! Gårdagen minns jag!
Kram på er / Anna

RSS 2.0