Träning m.m

Har hämtat lite krafter tror jag bestämt! Ett par dagar i Stockholm med fint hotell och bra visningar, trevligt sällskap ja det var som balsam för själen. Sen har jag börjat komma igång med lite träning, så himla skönt!
Tyvärr så har mina benhinnor sagt upp sig...så nu blir det inget elljusspår på ett tag. Har nu köpt gymkort...när jag nu ska ha tid med det??? Men idag har jag iallafall gjort mitt första spinningpass, ytterligare en milstolpe, stavgång var ju en..ha ha. Nu ska jag gå o sussa då det bär iväg tidigt till Falun.




Ska ladda upp lite bilder en annan dag...datorn har blivit en mindre del av livet..BRA, klappar mig själv på axeln. Jag hinner och orkar inte, det är så mycket med barnens träningar, läxor och jobbet såklart. men så är livet och det ganska ok :). Ha de! / Anna

Pippifåglar!

Jisses vad tiden går fort! Igår hade jag, Felicia och Lisa lite tjejkväll, hur mysigt som helst! Kikade på idol och käkade chips! Det är bra att ha en av tjejerna ibland, först o främst så blir de extremt trötta på varandra men också att det blir mer kvalitetstid. Förra veckan hade jag o Selma egen dag! Mysigt vill jag lova! Tur att mormor och morfar finns då det fortfarande inte går att klona sig... ;)

Micke är i Piteå på Frisörmässa! Long way from home..........

Idag har det hunnits med en hel del. Sovmorgon, shopping, matlagning (lärde Felicia hur man gör köttfärssås), träning, tvättning, packning, lämnat in en trasig dator( hemleverans till stackars Örjan), kattletning (dock utan resultat), tittat på Dansbandskampen, nu vet ni som känner mig att jag inte är en fan av dansband, men Patriks combo är ju med..så då fick jag lov att smygkika och RÖSTA!!! :)

Imorgon bär det av till Linköping för två dagars jobb där! Intressant! Kurs och minivisning står på schemat!

Idag när jag besökte elljusspåret så hörde jag ett konstigt läte, det visade sig att det var en spillkråka(hackspett modell större) och dessutom så kom en liten hackspett och satte sig i samma träd, vad är oddsen på det! Det såg ganska festligt ut!

Spillkråka


mindre hackspett..

Nog med ornitologi för idag!

Nu sängen...gääääsp.
 see ya!


KULDAG!



Så här kan det se ut när man ska försöka se cool ut..ha ha, nej men jag är så glad att jag vågade, det gjorde nämligen inte alls ont förutom mot slutet då huden blev öm! Man är väl tuff :) he he.
Joanna är superduktig! Så här blev det iallafall:


Ska nog skriva barnens namn inuti de röda!



Här en rödrosig Selma efter innebandyträning! Hon är tuff som är med de som är två år äldre, det finns nämligen inget lag i hennes ålder!


Här har vi fin besök av Scarface! De röjde järnet ute på gräsmattan, till och med Busy tyckte det var skitkul!
Det blev väl en sådär tusen varv..ha ha

Idag i skolan har vi haft teamdag! Så otroligt kul! De har haft sakletartävling, sketcher om oss lärare, där fick vi så vi teg..ha ha. Sen hade vi bio..tittade på Zohan, vilken kungfilm, har sett den tre ggr minst nu! Jag bara älskar den! Mycket kul dag! Sedan har jag o Felicia varit på skidbarmarksträning! Det blev ett varv på 3,4 skönt även om det värker lite här o där...usch vilket gnäll...börjar bli gammal o sliten tror jag!!

Kram alla!

Drömmar!

Visst har jag haft en massa ideer om vad jag vill hinna med här i livet, ha råd med, och ibland våga!!! Men om jag tänker efter så har en massa drömmar o saker hänt!  När jag var liten så visste jag redan då att jag skulle bo i ett rött hus med vita knutar och ett rött staket när jag blev vuxen! Jag visste att jag skulle ha hundar o katter och hästar, även om jag sålt hästen så har jag haft det!!!  Jag ville se världen och jag har mycket kvar men har hunnit med en hel del resor. Visste att jag skulle ha två barn (kanske inte att de skulle komma samtidigt).

Som lite större så har drömlistan byggts på: att våga tattuera mig(check) ha en stor o mysig altan(snart klar) friska och härliga barn( check) ett yrke som jag älskar (check) en snygg och snäll karl ( ha ha check) ha underbara arbetskollegor (check) ja säkert finns det många saker som jag kan komma på, men jag ville bara tala om för mig själv att även om det finns problem och motgångar så på det stora hela så är allt ganska bra!

 

I sommar ska detta avnjutas många gånger på våran altan!!! längtar till sommaren!




Härliga ungar och ett bonusbarn blev det visst också! ;)



Bilder från Australien resan och Micke som river inför altanbygget! Bilder som betyder dreams come true!! ;)

Kort o gott: Remember yesterday and think about tomorrow but you have to live today/ HammerFall

Kramen på er!


RSS 2.0