Mystik!

Ja jäklar nu spökar det nog på riktigt iallafall! I söndags så tog jag av mig mitt turhalsband och sedan började konstiga saker att hända! Kaniner som försvinner, dörrar som låses av sig själv, ja det är mycket som hänt men jag tänker inte skriva om allt, det måste ju få vara lite mystik kvar..och det är det! ;)

Idag så vaknade jag kl fyra, min katt var hungrig och skulle ha mat just då, det slutade med att hon rymde...hon är nämligen fånge i vårat sovrum då hon ska föda närsomhelst, men jag gick ut i pyjamasen och fångade henne, men nu är hon på rymmen igen...suck... Nåväl när det var dags att gå upp vid sextiden så såg jag bara stjärnor, hade en fruktansvärd migrän! Det var bara att inse att det blev inget Falun idag! Suck suck.
 Framåt lunch så var det värsta dock över, med hjälp av en rejäl dos tabletter....

Har haft lite planering angående altanbygget idag! har insett att jag måste ta saken i egna händer, den här gången också!! Men det verkar hur som helst kanske inte vara omöjligt att det blir en altan i år!!! Hurra hurra hurra hurra!

Har faktiskt också gjort årets första inköp av blommor till trädgården. Några kraftiga rosor som ska vara i kruka, och några silverfärgade hängväxter! Sen några små söta violpenseer, de håller nämligen bättre än de större sorterna! Oftast är de fina hela sommaren! Annars älskar jag pelargoner. Jag har övervintrat ett gäng, favoriten är Mårbacka pelargonen, den är ljusrosa och alldeles underbar...

 kan tänkas att denna pelargon är lite för rosa för att vara en Mårbacka!

 Snyggt med olika vita också!


Är också så himla glad över att våran hemsida äntligen är klar, det blev kanonbra tycker jag! Många plus till webmaster Alexandra Persson, henne kan jag varmt rekomendera! Vill ni kolla in hemsidan så gå till
www.harteametiorsa.se

Tjingeling alla glada o oglada!

Ge mig en altan! NU!

Ingen altan verkar det bli i år heller!! Men vad är en altan, bara ngt man kan sitta och sola, läsa, äta , umgås, mysa och skriva blogg på!! Ja det är väl inget att sukta efter...nej då nej då.Det känns som om alla har en altan utom vi.......Men jag ska väl inte klaga, har ju en halvfärdig slogbod.........hmm..



Onsdag och idag har jag tillbringat i Falun på skolan. Igår hade tvåorna sina första perm modeller, det gick lysande. Jättefina permanenter måste jag stolt få säga! Så roligt. Hoppas de är riktigt stolta över sig själva!

Igår så bowlade jag, Micke o Tom på Lugnet! Längesedan jag bowlade, men det gick skapligt ändå, vann ju iallafall...he he. Är ju så urbota dryg tävlingsmänniska! Skoj hade vi också!

Idag så har jag haft ettorna, vi har rullat permanent, haft schamponeringsteknik och massage vid inpackning.
Såklart så fick dom öva på mig! De hade talang, så det ser lovande ut!

Imorgon så blir det fullt ös på salongen! Fullt med kunder som ska bli snyggare och sen så ska vi försöka få klart med alla skyltfönster, det är ju några!!! Blir bra bara det blir klart.

Ha en bra kväll för det ska jag!
Kram A

The day efter yesterday!!

Allt har sin tid! Så kan man väl bara en en gång konstatera det hela! Livet börjar knacka en på axeln, kom tillbaks, jaha då gör jag väl det då!!!!

 Igår hade jag en skön dag i våran huvudstad! Var på ett privat besök, sen besökte jag vårat kontor (Frisörföretagarna) alltid lika trevligt. Fick ny inspiration och det var precis vad jag behövde. Det är skönt med lite input, det behövs ibland. Ibland som chef så känner man sig lite ensam. Det är en av baksidorna på myntet, men det står jag ut med, nästan alltid iallafall.
Sen blev det lite shopping, ett par toppar och ett par golfbyxor, men vi får se hur det blir med golfen, inflammationen i höften ger sig ju aldrig!!! Skulle ha skor men jag provade säker femtio olika utan att falla för några....ja ja får väl försöka shoppa skor en annan dag!!


Ok det är vackert i Stockholm också...jag ger mig!

Idag på jobbet så var det spännande, för vi har börjat installera vårat nya kassasystem. Det tar tid men blir så bra! Kommer att ha möjlighet att boka på nätet också, plus att vi kan då skicka ut sms påminnelse, visst är det toppen. Sen har vi tagit sista bilderna till hemsidan, så nu kommer den snart....vill ha den nu... Den blir nog kanon! Allt kunderna vill veta står där...ja snart får ni se...yippi yey


Hm nej det ser inte ut så här på jobbet, men nästan..haha



Det här skulle kunna vara jag, men det är det inte...ha ha

Godnatt o goddag! / Anna

Why?

Jag kan inte sluta fundera på situationen. Kanske har jag en kris eller så har jag bara fått nog, men jag vet inte vad jag fått nog av heller? Är bara extremt uttråkad, vet inte riktigt varför. Men jag har haft svackor på våren förr, inget nytt! Micke är på Mallis med typ 47 frisörer, och jag vet att han har sjukt kul, och det är bra, för han jobbar grymt hårt. Kanske lite för mycket, känns som om vi båda gör det kanske...men vi väljer själva så det är bara vårat eget fel. Jag har varit nere sen jag kom hem ifrån Aussieland. Jag skulle vilja flytta dit, men det är ju hur svårt som helst. Men tänk er själva: Vacker storslagen natur, den går inte att beskriva med ord, människorna verkar så avslappnade, inte samma stress som här hemma, Melbourne var en otroligt vacker o härlig stad, Stockholm känns som ett betong getto i jämnförelse, plus att i Stockholm springer alla..vet hur det är: så fort man stigit av tåget så börjar jag stressa, powerwalkar med resväskan om man nu har en sån i släptåg... Nej visst finns det vackra stadsdelar i Stockholm, men som helhet så NEJ tack!



Två underbart vackra platser! Överst Grat Ocean Road och nedan skymning vid
S:t Kildas Beach... Maxat värre.

Men jag tror att i slutänden så blir en flytt svårt, familjen är ändå bland det viktigaste, och vi lever ju som i symbios med flickornas mormor o morfar..Kan ju inte rycka barnen från dom eller tvärtom..eller kan man?

Sen har Aussieland sjukt tuffa imigrationsregler, det är skittufft att få permanenet uppehållstillstånd. Men visst det går säkert om man är envis som synden. Helst skulle vi behövt en en hel del pengar också! Tänk om det bara gått att flytta salongen till Melbourne! Fått med sig mamma o pappa, ja då hade jag inte tvekat!!!!!!!!!!



Suck suck, ge mig inspiration..NU.. Vill ha ngt kul att bita i! Tur att jag o Mojjan ska tur o retur till betonggettot på måndag(duger väl ibland). Då blir det lite kvalitetstid med bästa Mojjan, det ser jag fram emot. Dessutom kommer ju Micke hem på Lördag om nu inte askmolnet spelar oss ett spratt!! Nej nu ska jag mysa ner mig i sofam med blondinerna och titta på Halv åtta! P.S omn ni har bra tips på roliga saker så skriv ner dom här...behöver det!!! Kram alla vänner!

Anna

Vad är detta!

Varför? Vad händer? Inte fan vet jag men igår fick jag ett hett tips om vad det kan vara! Men jag kan knappt ta ordet i min mun, är det ett ännu säkrare tecken eller vad då?? Nu börjar jag bli nojjig... Har ont som f n i höften, det går f n ta mig inte över, jag stretchar, yogar, linimentar o masserar vad mer kan jag göra! Knäna gör också ont ibland! Ryggen, njae inte så farligt! Men vad är det för fel då? Min kära vän sa att: men Anna jag tror du har fått en 40 års kris! Det slog mig som en blixt från klar himmel...men vad f n jag är inte ens 40, men snart sa han!! Jävla skit, jag är ju inte vuxen än! Ska jag bo här? Varför det? Det finns ju länder där det är underbart klimat och laidback people. Jag vill inte stressa, vill bara ha det bra. Hitta lite nöje i mitt liv. Är lite uttråkad just nu. Men jag har ju min kära familj, och allt går inte bara att förändra i en handvändning. Vill ju bo i detta hus med min familj, men kan vi flytta huset och kanske salongen också, typ till andra sidan jorden? Jag vill bara hitta lite inspiration i tillvaron...HJÄLP....Men hörni inte kan jag väl ha en 40 års kris...har ju inte fyllt trettio än, eller har jag det...nej



Help!

Mates

Ja nu har vi varit hemma ett tag..men idag satt jag och laddade upp lite bilder från Jennys hårddisk, hon var den som hade den bästa kameran så vi har turats om att fota som galningar med hennes kamera (Jag, Tom O Jenny). Vilka bilder, vilka vyer, men jag har bara plockat ut några och dom får symbolisera vänskap bestämde jag mig för. Vi hade tre underbara veckor i Australien och jag hoppas jag kommer dit igen. Annars finns det resten av världen kvar. Jag tror att vi struntar i och bygger en fläskig altan, man kan ju resa istället...eller ;). Micke är på Mallorca och jag har däckat i soffan, har gjort ett pass på salongen idag, låg efter med lite kunder, men nu är jag right on track again!!!
Hade bilen inte varit krasslig hade jag dragit ner till Falun och spenderat kvällen med bästa Tom, men det får bli en annan gång...Nu är det filmtajm med missarna som sällskap.

Här kommer lite bilder...jag tror de talar för sig själva...



De tre musketörerna..ha ha



Anna o Jenny mys...;)




Emma Andersson tog guldmedalj och Jenny två brons, bra utdelning för våran lilla
salong... Jag är stolt må jag säga! :)

Lovely times..har ni sett Toms min när Pytonormen klämde åt runt halsen..ha ha en
av mina bästa bilder någonsin...ha ha..

Kramen alla glada!

Anna

RSS 2.0