Hemma!

Vad är det som är fel? Att jag måste jobba? Eller måste sova på en viss tid, måste laga mat??? Vilket tjafs från min sida! Jaaaaaaaaa jag vet! Men jag är trött, trött efter att ha varit ledig i nästan tre veckor, kan man vara det, svar jaaaaa det kan man tydligen eller rättare sagt jag i allafall!
Men det är ändå skönt att vara hemma, snart så blir det grönt  och då blir det vackert igen! Nu känns det onekligen väldigt färglöst!!! Men den som väntar på något gott!!!



Tänk er när det ser ut så här! Då är det fint tycker jag!

Idag så var det avslutning för treorna i skolan, tyvärr så har jag varit hemifrån så mycket så det var bara att åka hem! Men jag hoppas att de får en trevlig kväll, ettorna hade verkligen snofsat till våran studio i cool femtiotals stil! Band skulle det bli också, ja säkert så missade jag en toppenkväll! Tom skulle dessutom spela fiol, men det får jag säkert höra ngn annan gång!
Jag önskar alla kära treor lycka till på eran trainee tid och hoppas vi ses igen! Ni är så gulliga, jag kunde inte hålla tillbaka tårarna idag fast jag hade bestämt att jag inte skulle gråta.... Men men..puss på er!

Ska mysa lite nu iallafall, ett glas rött med ost o kex och en hemsk rysare!! Jag som inte är bra på att titta på hemska filmer!! Måste öva! ;) Soffan here I come!

Kram alla!
Anna

Once upon a time!

Jag skulle kunna säga: One time at the band camp, då skrattar iallafall Jenny o Tom....Jag tycker det är skönt att vara hemma, men har lite separtionsångest från Tom o Jenny! Vi har ju levt som i en sardinburk(nästan iallafall) i tre veckor! Så mycket tok vi har haft för oss.



Jenny took two bronsmedals.
Saw some wildlife...Bunyip
Melbourne by night...and day!
Learned Tom to drink beer every day!
Shopping!!!!
Watch Tom at the Pool table...ha ha
Meet new friends.
Me beeing blonde! ;)
Yoga
Volcano ash...for what that ment to us!
Pensione (The Hotel that we checked in to..three times.. :)
Red Books!
Enjoyed life in a slow way!
So much fun....
Flying...sleept ten hours



Sometime you should see the world upside down...

Men nu startar verkligheten igen! Jobb och annat, som inte heller är fy skam...
Härligt att få vara med familjen igen!

Puss o kram!
Anna



Utan snus forsmaktar vi pa denna o!!!

Ja ni ser hur det gar nar man ska skriva utan prickar ser helt konstigt ut! Kanske ska ta det pa engelska istallet!!! Som laget ar nu sa hoppas vi pa att fa komma hem pa fredag och gar inte det sa far vi nog vanta ett tag till, for aven om flygplatserna oppnas sa ar alla flyg fullbokade!!! Men jag kan lova att Jenny o Tom ar underbara att vara med och vi ar lite som en familj nu! Kan man fisa tillsammans,, som Tom sager ja, da ar man ganska nara varann!! Ha ha. Men det kann helt overkligt att  vara pa andra sidan jorden, och att inte kunna aka hem nar man vil...markligt! Men ha det bra alla sa ses vi forhoppningsvis snart!

Kram A

Melbourne

Shit vad tiden gar fort, och inga prickar finns det pa tangetbordet heller...haha. Vi har hittills haft det underbart. Gjort stan, varit pa utflykt, en hel dag med att se The Great Ocean Road! Sa otroligt vackert. Har sett kangaroos, koalor,kor, sheeps( blir svart att skriva utan prickar) och en otrolig natur. Regnskog och en kust som enbart gors sig ratten nar den ses.... Jag o Jenny o Tom skrattar mest hela tiden. Olen ar god och maten ocksa. Saknar dcok min familj och min sang..Men ni finns ju dar nar jag kommer hem! Love you!

Nej nu ar tiden snart ute. Blir nog ett fangelsebesok idag!!

Kram alla readers!


RSS 2.0