Nyårslöfte!

Vill bara lite kort ge ett tips till de som vill ha det ni andra slutar läsa nu...pust vilken lång babblig mening.
Men tänk er så här: Det finns sådana som försöker att på ytan ha ett så perfekt liv som möjligt, men det måste vara jobbigt att försöka hålla ihop fasaden hela tiden. Försöka att vara den perfekta familjen eller mamman eller vad det nu kan vara. Men i längden så blir det väldigt jobbigt tror jag. Jag är inte så hemlig av mig och kanske pratar jag för mycket, men det kommer iallafall ut då, bättre än att lägga locket på. Det är inte så att man automatiskt blir en sämre person för att man har ett problem eller att allt inte är så välpolerat. Bara man försöker att vara snäll och sann mot sig själv. Det är inte hela världen om man väger några kilo för mycket, har alkoholproblem, inte kan dansa tango, arbetslös, stripigt hår, stor näsa, inte bor i flotta villan, kör Merca, eller har senaste odd Molly klänningen... Vi duger bra som vi är.

Så nu vill jag ge er ett tips om ett bra nyårslöfte! Försök inte vara så perfekt, du duger ändå. Gör det du vill och se till att må bra, inte på ytan utan i hjärtat!

Jag ska iallafall ge detta till mig själv som nyårslöfte!

Be true to your self!
Och en sak till: våga be om hjälp!( det också)

Deep like hell ;)

So puts all hearts on fire, and try to feel what you really feel!

Ha ett fantastiskt sant nytt år!

Kram Anna

Frisyrvisning på bloggen..damer o herrar!! Välkomna.

Ja så har det varit ännu en dag av isande kyla! Stackars barn som inte kan vara ute mer än att mata kaninerna och gå med hunden...Men idag har de fått sina hår fixade. Selma har gått från långt trassligt till en osymetrisk page, som kryddats med blå extensions..hon såg både äldre och coolare ut( och sötare, men det får man inte säga till henne). Hennes egna kommentar var: mamma nu är jag mer som en tonåring! Huvvaligen...nej sa jag, du är bara 9 år.?????!!!!!!

Felicia har vi toppat och snyggat till formen på det långa, sedan blev det rosa extensions på ena sidan. Nu har hon längst hår av flickorna och det var det viktigaste för henne eftersom alltid haft kortast. Snygg blev hon iallafall.

Elin gjorde vi ljus i luggen och klippte av en decimeter på längden. Skar igenom hela håret med kniv för att få fram en snygg form. Hon har så tjockt o härligt hår, till skillnad från mina lintottar. Vacker som en dag blev hon.

Två nioåringar och en plastsyrra på 10 bast, coola o nöjda ;). Ja nu tänkte jag visa er lite bilder, det är ju otroligt mycket man kan göra med hår. Allt från enkla vardagsfrillor till surealistiska konstverk. Kolla själva!

Först lite uppsättningar.


Sedan lite coola killar!


Sist men inte minst en nyfixad Felicia!



Kolla posen, hardrocker redan!



Gott nytt år alla!

Kramen och glöm inte gelen i barret!!! ;)


skönt med ldighet...need it badley!

Hej alla glad julfirare! Hoppas ni haft en underbar helg med vila, umgänge och glatt humör. Min ledighet började på julafton och varar lite till. Det passade perfekt att få en förkylning som inte går av för hackor, men fördelen är att jag inte behövt avboka kunder...so far so good!! Ryggen har ju krånglat i drygt en månad, men den har jag varit till Develiuz med igår. Kändes bättre på en gång. Han sa att det satt fast ordentligt, som om jag inte visste...
:(. Har stora runda sugmärken på ryggen efter hans koppning...he he



Tja ett litet försök till julstämning!

Sedan har jag gjort ngt som kallas för Resan `Life of journey´med Britt-Marie Jemth. Häftigt kan jag säga. Det skulle alla göra. Att förstå sig själv, andra och varför saker blir som de blir. utvecklande like hell(som den sanna hårdrockare jag är). Prova, det är värt det I promise! Men törs ni göra upp med erat förflutna...he he

Idag har jag tillbringat dagen med att vika tvätt, min specialite..trodde ni inte va....barnen får para strumpor! Kollade på Hammerfalls DvD under tvättvikandet. Då vart det inte tråkigt iallafall.Micke har varit på badhuset med tjejerna idag. Tyvärr så tyckte jag det var för tidigt för mig med tanke på det envisa snoradet...Men faktum är att det blivit bättre idag.
 Han kan sjunga han!

Ja och snart är det nyår, det blir nog till att fira nyår i Stackmora i år!



Tjoho tjo hej!

Rebel inside.../ Anna ;)




Jul är kul!

Så har julafton varit...Varför alltid denna tokstress innan jul? Jag tror att om man inte är nyklippt så får man inga julklappar!! Varför måste annars alla vara nyklippta till jul???
Vi städar inte hemma hos oss innan jul, det hinner vi inte, det är bara att jobba som gäller då. Idag har vi däremot putsat av lite damm o annat. Skönt faktiskt.
Men sen är det ju så att vi oftast firar jul hemma hos mamma o pappa och då funkar det ändå. :)

Hade en härlig julafton. Julfrukost i Stackmora med tjocka släkten, gröt o rim som alltid slutar i stim...ha ha



Micke spanar in Nintendot, om ni tror att han snodde det och spelade själv så har ni helt rätt! ;)

Hem och fixa det sista med klapparna sen upp till Stackmora igen. Nu med reducerad skara släkt. Tomten kom naturligtvis efter att maten inmundigats...En riktigt knasig tomte. Mumlade om ob tillägg och sen ringde det i hans telefon...andra tomtar som var sjuka, ja jag vet inte hur han fick ihop det till slut, men vi fick våra klappar iallafall.. ha ha. Senare på kvällen spelade vi julklappsspelet, fy fasen vad kul det är, vi blir alldeles hysteriska, tokfamilj tror jag. Min  kusin Lenas dotter var värst....gormade som en galning om de guldiga paketen...hehe, jag förstår henne, jag hade ju gjort dom ;) Kul var det iallafall!

Här är lite bilder på barnen och mig med mammas hundvalp Milly!


Julfina värre!

Sist vill jag visa en bild på en av Felicias julklappar! Lilla Diva!


Mysigt framför brasan med syrran, som flyttar till Hansjö i morgon.

God fortsättning alla vänner!
Kram från mig!

I did it!

Fy fasen vad skönt det känns nu! Första passet i spåret är avklarat. Visst har jag ont i typ hela ryggen och känner mig allmänt utmattad, innan jag åkte pratar vi om nu........ Grejen är den att jag mår iallafall inte sämre efter, tvärtom så blir jag alltid lycklig av att få träna. Det var -5, nysnö i spåret, dåligt vallade skidor, fel stavar(fick med ngn annans, de var alldeles för långa..ha ha)Mickes för stora handskar(hittade inte mina, fick fina blåsor ;)) mörkt men som tur är finns det ju belysning i vårat underbara spår i Grönklitt, pappa som härligt sällskap, plussa på att han glömde ta på sig mössa och åkte i sin fin keps...ha ha, ja sen att jag inte är tränad  enligt mig själv iallafall, kan inte räknas om man bara tränat en gång i veckan...på ett par månader, ja vad blir då utvärderingen? 

:  Att jag tyckte det var underbart härligt och längtar till nästa gång!!! Ska bara jobba som en galning i tre dagar, sen fira en jul , sen finns det tid! Tid ljuva tid!


Inte jag men en annan!! Visst ser det härligt ut!

Igår var vi ett helt gäng på midvinterblot på Gesundaberget! Jättemysig kväll! Jag o Jenny hade nog roligast..hihi
Nökve är bra söt han ;) Saknade dock hans fina häst! Tack mamma o pappa för igår.

Har handlat ett par julklappar till idag, barnen ska nog bli nöjda hoppas jag!
Längtar till julklappsspelet på julafton, det är riktigt roligt! Vi köper tre paket var, man får komma överens om hur mycket man ska handla för, sen kastar man tärning om klapparna, ja det blir hetsigt till slut, riktigt tokigt, men kul som bara den...

God jul om jag inte hinner skriva mer innan julafton, risken är stor!
Kramar från mig! / Anna

Tv-stjärna...hm

Ja ha nog hade väl ens ego mått bättre av komma med på tv, och då menar jag iallafall så att man ser vem det är!! Inte ryggtavlan bara, inte för att det är ngt fel på den...ha ha. Men det var ganska komiskt för Talang Sara s mamma eller agent eller vad tusan det nu var kom och frågade om jag kunde sätta upp håret på Sara... Jag hade fullt med inplanerade modellfrisyrer som skulle fixas så jag stod där och såg ut som en fågelholk, ville göra det men hann inte... Då kom Marie som då fortfarande var anställd hos mig och hälsade på i montern... Så då fick hon det ärofyllda uppdraget att sätta upp Saras hår! Och det blev ju snyggt! Vi hade tv kamerorna på oss hela tiden, samtidigt som de intevjuade oss. Jag hjälpte ju till lite här o där på Saras frisyr...mest för att komma med i tv....he he ;) Ja ja det var i våras på Elmia mässan i Jönköping! Kul fest på kvällen med en massa kändisar.



Och här är bilden som Micke tog, syntes i tv när han stod och tokfotade Pernilla Wahlgren, rätt gissat det var inte enda bilden för kvällen.....Jaska man skratta eller gråta?  ha ha

God natt alla polers! / Anna

Wheel in the sky!

Har haft en skön helg...so far so gooood!
I fredags hade vi personalmys här hemma hos oss. Micke lagade gott käk vill jag lova. Till förrätt blev det vitlöksrostade  brödslicear med creme fraische, rödlök och stenbitsrom..så mums, tyckte jag iallafall...he he. Till det fortsatte vi att dricka bubbel....bubbel bubbel...det är så gott! Undrar om det är nyttigt?


Varm rätten bestod av äggnudlar och kyckling, upphottat i green curry, vitlök och goda grönsaker..

Eftrerätt blev det, dock lite annorlunda men prova gärna detta om ni inte gjort det, känns lite som våran familjehemlighet men ok jag bjuder på det....hihi  : pepparkakor, ädelost och hjortronsylt...Glögg till så klart! Det bara smälter i munnen, går narurligtvis bra med ett bra rödvin också.


En annan grej som ni kan prova är att spela sällskapsspelet Orangino! Ett perfekt sätt att lära känna varndra bättre, hm kan hända att vilda diskusioner utbryter men jag lovar att det är kul..testa! Perfekt att önska sig i julklapp. Vi spelade detta i fredags, skit intressant ha ha ha ha. Kul att se hur vissa går direkt i försvar.......no more comments...hi h

Sedan lyssnade vi på musik och skrålade med ....ja det underbart vad lite rödtjut kan ådstakomma med sångrösten, den är dock redan borta???


Gillar musik! ;)

Tips på en låt som är grym, bara att klicka på länken. http://www.azlyrics.com/lyrics/journey/wheelinthesky.html
Försök och sjung med.... Lycka till! Men den är en favvolåt. Så lyssna! (Tinas röst är nog oförändrad....)

Hade så gärna velat åka skidor men min kropp har sagt upp sig fläckvis, måste ta det lite lugnt. Har nog fått en inflammtion i ryggen...usch jag blir så arg...Men vi ska nog ut i skogen o grilla korv med ungarna, måste ut i solen....


Mamma o pappa har köpt en hunvalp....suck så söt den är...

 Inte lik denna men lika söt! Nej nu måste jag leva... livet, idag!
Kram alla! / Anna

Snart är det Jullov!

Jag har bestämt att eftersom jag jobbar som fröken på halvtid i år så måste jag ha ett jullov Mitt börjar på julafton och räcker 11 dagar fram. Vilken lyx! Så himla skönt det ska bli. Men det tar nog hälften av tiden att varva ner...och då är jag positiv ;).

Har tränat igår i Falun på Må Bättre! Så skönt det var, en riktig urladdning! Råkade sparka Tom på handen men han är ju en tuffing så det gick bra...Jenny hon ser stjärnor varje gång vi boxas ;). Men rackarns vad hon slår, är en riktig ettermyra..he he

I kväll har vi städat och julpyntat, i vårat hem så är det inte så mycket jul...och glad är jag för det för det blir bara en massa att städa bort....

Kattunge nr 2 har flyttat idag! Till Borlänge. Hade henne med mig i bilen i morse till Falun, hennes nya mamma Anna-Karin kom och mötte upp vid skolan. Hon får det nog toppen hos Anna-Karin.

Det är så roligt i skolan för alla elever känns taggade nu. Känns som de har kommit igång ordentligt. De tar frivilligt med sig dockor hem o tränar på och det är helt suveränt. Bra jobbat The turtels ! ;)

Hade gärna velat ha en bild på en demo som jag gjorde idag. Klippte av en tjej säkert 5 kg hår...Hon blev så snygg i sin nya coola stil. Eller vad tyckte ni i klassen? ;)

Imorgon är det Personalmys här hemma. Vi ska käka mat och umgås och säkert skratta en hel del, ska bli skitkul. Ses imorgon brudar! Sov nu så ni är pigga tills imorgon...he he


Ha det bra alla och Glöm inte att kolla på Jocke Cans på julafton! Jag ska spela in det om jag har tomtar på loftet då!!!.../ Anna ;)



Sunday News!

Hej allesammans! Först o frömst vill jag tacka för visat intresse på bloggen, även om jag inte uppdaterar den så himla ofta. Jag har bestämt att det får bli när jag har inspiration över. Så är det och får förbli! :)

En lite kul grej som hänt: Jag drömde en så trevlig dröm i natt. Var på fest med Hammerfall och Europe..Jag har till och med pratat i sömnen..det brukar jag aldrig göra. Jag frågade ivrigt: Vad heter de där killarna? Micke försökte klura ut vad jag menade , men så klart kunde han inte veta vad jag var på för fest och med vilka! ;)
Ha ha det var faktiskt en rolig dröm.

I helgen har varit ganska soft, precis vad jag behövde. I fredags kollade jag o Micke på Idol, shit pomfrite vad grym Erik var när han sjöng Iron Maidens: Run to the hills. Jag fick tårar...så bra var det. Mitt hårdrockshjärta blev tillfredställt! Damn nice. Tack Erik! Helt rätt att Tove fick lämna...hon var bra men de andra var tusan så mycket bättre!   Kolla in det här!

 http://www.youtube.com/watch?v=Efsuvx4otBw 

Jag har också hunnit till Mora och inhandlat sköna vinterstövlar. Vita höga med snörning! Me like!
Sedan vart det lunch på VI på hörnet, alltid lika god mat där. Prova om ni inte har gjort det.

Jenny och jag har fixat lite med våra hår. Lite ny färg behövde vi båda! Hon ska ju modella i morgon.
Lovar att ni ska få se resultatet senare.... Heja Sverige säger jag bara. Kola ska fota och då vet man att det blir grymt bra!

 Typ sånt här... mer säger jag inte ;). Mange Gölen vet mer...)

Har även varit i Våmhus och fått lite välbehövlig massage av Leena Taponen, lika skönt som vanligt!
Hennes företag heter Leeta om ni vill gå till henne! Rekomenderas!

Hade gärna velat tränat hårt i helgen men tyvärr har jag känt av den där förbaskade halsen så det har bara blivit en promenix..men i tankarna ser det ut ungefär så här:

Vill boxas!

Måste också bjuda på lite snygga frisyrbilder. Varsågoda!


Nej nu får jag sluta. Förresten ni som inte läser Ulles blogg, gör det! Hon är så himla duktig på att ordbajsa...hi hi. Hej svej och ha det så bra. Kram Anna


Want to!

Blir grymt glad när jag får träna! ;) jippi ja eje jjejeeejej..



En perfekt vardag skulle kunna se ut så här:
Upp vid sju, väcka barnen och äta frukost med dom. Se till att allt som ska med till skolan är fixat och att de har rätt kläder till rätt väder...( de är rätt duktiga på att fixa sådant sjäv) men att få vara lite hönsmamma, och framför allt ha tid att vara det. Efter de åkt så skulle jag vilja gå en halvtimme med min gamla hund som inte fattar än att hon är gammal. Sen skulle hon vara nöjd en stund. Sedan skulle jag vilja åka på gymmet med Sol Jenny och köra kondition och boxning(går såklart bra med Lisa också).
Duscha och ta en snabbfika... Sen börja jobba vid tio! Jobba till 12.00 sen en lunch på en timme i glada vänners lag, skulle kunna vara Jenny, Mona, Tina o Johan L. God mat och mycket skratt, för det gillar jag. Sedan gå och ha lite mer trevliga kunder. Sluta runt 5-6 tiden. Komma hem till Lisselhed, där har Micke lagat god mat. Barnen har gjort sina läxor och leker snällt ;) ;) ;) :)...Efter maten så sitter vi kvar vid köksbordet och pratar om dagen och planerar lite om framtiden....Sedan går Micke och spikar lite på ngt projekt och jag bloggar och är på facebook, viktiga saker, eller målar en tavla... Kl nio så slappar vi framför tvn en timme innan vi går o lägger oss i TID! Läser lite eller annat trevligt göromål! SOVER HELA NATTEN.... Ja så har ett dygn gått!  Puh..

En sådan här vardag hade varit lyx.

Nu hämtar oftast mamma barnen i skolan eller så åker de taxi hem och är själva en stund. Jag går upp så tidigt att jag tycker att jag just laggt mig. Jobbar långa dagar, kommer hem sent, orkar inte städa , träna, laga mat eller läsa bok, måla eller nåt annat vettigt, hänger framför tv eller datorn som en urlakad trasa...


Men efter jul så ska jag se till att flera dagar på en vecka blir så här, det är mitt nyårslöfte och jag avger det redan nu... Så GOTT NYTT ÅR och en god jul!

Här får ni lite ccola frisyrbilder också.



Ps Jag är fortfarande så lycklig över att det blev så bra på salongen, kul med all positiv respons också. Så tack alla snälla! ;)

Så här ser det ut..


Ps igen jag har tränat med Jenny idag...he he So not that bad today!

Bye for today! :)

RSS 2.0