Smögen!

Japp nu är man trött vill jag lova! Huvudet fullproppat med information och nya intryck! Älskar sådana här tillställningar. Massor av glada och peppade säljare, lägg sen till oss tekniker, krydda med lite kontorsfolk, peppra med lagret och toppa med ledningen! Ja en riktig kompott av folk från hela landet även om Göteborgarna var några fler! Superbra fixat av Grazette, som vanligt!



God mat i massor...
Båt och White Party.
Frågesport med fel svar!
produktinformation( Ny lansering)
dynamisk pedagogik
Stå uppare
Kareoke ( och Hasse och Eva-Lena)
Säljspel med twist...ha ha
Krogen
Brainstorming
Mode och annat som hör därtill.

Tack för denna gången! Längtar till 5 sept.

Imorgon är det golftävling, undrar om jag orkar gå upp då?

Kram Anna




Holiday!

Livet är bra härligt! Tänk att det kan vara så underbart roligt att träffa sin faster och hennes familj. Vi har tillbringat ett par dagar nere på superfina Aspö som ligger i Karlskronas skärgård. Tyvärr så blev vädret inte det bästa men vi har inte deppat för det! Igår tog vi deras båt in till Karlskrona och shoppade loss...kul ;). När vi skulle hem så var det öppen himmel, alltså det kan inte regna mer...jag lovar och storm...men vi bangade inte..skuttade hem över havet, vissa mer uppjagade än andra!!! Jag älskar att vara på sjön och tog det med ro! Uppfriskande tur!

Idag så vaknade vi till ännu mer om regn... men det lugnade sig efter ett tag, vinden mojnade och vi lastade i golfbagarna i båten och begav oss in på fastlandet för en golfrunda på Carlskrona GK. Jag spelade uruselt men vi hade det trevligt! På hemvägen så fiskade vi och Micke drog upp två gäddor, så jag torskade där också...fan också ;) ;)....Men men sånt är livet! God mat i massor och härligt sällskap..ja är det inte det livet handlar om???

Att kunna vara sig själv, att människor vet vem man är och accepterar dig för den du är, så skönt! Det är så skönt med sånt! Vi skulle nog försöka vara lite mer generösa i vårat förhållningssätt mot andra...kanske, eller så är det bara en känsla jag har! Ibland så tror du att du vet vad du har dina vänner, och ibland så är det inte så???
Men friends are friends, om de är på riktigt! ;) Skönt att veta att man har underbara vänner!

Nu har vi bastat och ska snart sussa för morgondagen blir aktiv...
Ska besöka min farmor o farfar i min hemby Anderstorp, längtar till dom.
Tack Maria o Christer för ett par superdagar! Längtar redan till nästa gång!

Kram på er alla läsare!

Time goes by!

Men attans vad dagarna går fort! En hel veckas semester sprang bara förbi! Har varit extremt trött och det känns som jag såsat i en vecka, men det behövdes nog! Har iallafall hunnit spela golf ett par ggr med Micke och rappkäftade Daniel Ögren, så himla kul! Klippt o badat hunden har jag också hunnit med, så nu kunde vi lämna henne i Älvdalen utan att skämmas!



Så här har hon det annars på dagarna, trängs med kunderna i väntsoffan!!! ;)

Imorgon bär det av till Stockholm för att besöka Grönan o göra stan! Ska bli riktigt kul. Fam Olsson/Spännar hakar också på, så det känns så klart extra roligt! Mojjan tillhör också den rappkäftade skaran av människor som jag har äran att vara kompis med!

Altanbygget går sakta men säkert framåt, blir bilder på det senare! Nej nu nog för idag!
Förresten ni som inte har deltagit i tävlingen på salongens hemsida: gör det! Enkelt...ha ha
gå in på www.harteametiorsa.se ! Öppet är det hela sommaren på salongen, så ni vet om det behövs klippas till!

Hm har också insett att en del kilon ska av min kropp, frågan är om man ska itu med det nu eller efter semestern??? Suck..

Kram alla vänner!
Anna

Pictures!

Tänkte inte skriva så jättemycket mer än vad det är på bilderna! Ungefär iallafall...



Kattungar i klasor..nej men fem blev det! Och alla ser ut att få nya bra hem, känns skönt. Den grå ska stanna här, har jag o ungarna tänkt iallafall! Vi har ju blivit av med två i år så det är väl inte mer än rätt!



Det här var en trevlig kväll, det var Micke som bjudit hit lite polare för att fira min födelsedag, jag visste NADA!!
Skitkul haha. Micke o Jenny ser lite heta ut!! ;) Tom passar definitivt i krans, Jon ser kokt ut  ha ha och Lisa ser lite bestämd ut, men är ack så go! P-Å o Lena kom med båten, de hann precis iland innan värsta åskvädret med regn o storm bröt ut! Okej blöta blev dom!!! ;)



Ja det här är Mickes projekt, bygga altan och spänna bicepsen när han lagar mat! ha ha minen klär dock inte honom tycker jag...

Ja vi får se hur denna utbyggnad blir, otroligt spännande!

Ikväll har vi gjort yran på familjevis, jag körde och Micke o barnen yrade runt....! :) ;)

Tack o hej leverpastej!

Life in a box!

Hej på er, känner att jag blivit extremt dålig på att uppdatera, men samtidigt så har jag ju lovat mig själv att bara skriva när jag verkligen har lust, hur lång tid det än går...så det så ;).
Idag blev sista arbetspasset avklarat och det betyder att det är semester följer...fy tusan vad gött det ska bli.
HURRA för det. Trött och mör i kroppen och seg i knoppen!!!


Så här vill jag ha det !!! ;)


Kom hem till nästan dukat bord och ett kallt glas vitt. Lite smågnälliga ungar men det ordnade upp sig. Fläskfile med grönsaker, toppat med vitlök och goda örter, mumsi mumsi.....



Nu är de mycket frodigare, denna bild togs när jag planterat dem..Så mysigt att bara kunna plocka och smaksätta!

Kände att jag varit lite filosofisk av mig på sistone men vet inte hur jag ska uttrycka mig riktigt. Har kommit på att det finns saker o ting, detaljer, känslor, gester, ja helt enkelt vissa saker som jag tycker mer om. Gillar starka självsäkra människor, behöver inte tycka som jag, men bara de vet vad de vill, det tycker jag är extremt coolt.
Kanske för att jag nog oftast upplevs så, men innerst inne så är jag nog inte så `cool´. Alla som gillar och tror på något, stå på er, det är så man lever (tror jag iallafall). Hmm but I´m very much alive...and a rebel inside!

Jon o Jenny är snart i hembyn Anderstorp, hade också velat åkt nu, men får vänta någon vecka.. vill till min farmor som har brutit armen och behöver pysslas om(även om hon är he women).

Kan ni tänka er att vi så smått börjat bygget på en ALTAN?( Eller Micke rättare sagt.)  Jag fattar det inte...men kanske det blir ngt, den som lever får se. Heja på darling!

Imorgon ska ungarna sjunga på ett bröllop på en camping i Furudal???? Ja ja märkligare saker har väl hänt, eller?
Nej nu ska jag vila upp mig inför morgondagens katastrofrunda på golfbanan.....



Ja så här sur kan jag se ut redan på hål ett...........grrraahfhggrrr    ha ha

Kram Anna

Ett år äldre, men bara snyggare!!!?

Dagarna kommer o dagarna går, och vips så har man fyllt år! Började firandet med att stanna i falun i onsdags. jag o Tom var ut och tog oss en matbit o en kall!  Nice! Sen så kollade vi på Twin Peaks och var lite nostalgiska..ha ha. Torsdagen var superbra, hade ettorna i skolan och de var så taggade på uppgiften de fick, då blir jag som lärare happy! Prisutdelning o tjo o tjim avslutade skoldagen.. När jag kom hem så fick jag mat o tårta av Micke o barnen, mysigt. Sen kom bästaste Lisa på besök och vi avslutande kvällen med en promenad.

Idag så har jag jobbat lite på förmiddagen, sen stod det golftävling på schemat! Joacim Cans egen lilla tävling.
Tremannascramble...jag spelade med Solveig Starell och Toni Koning, så himla trevligt! Hittade på mina utslag som varit en mycket sällsam art på många år..uschinamej...Så även om vi inte vann så fick jag åtminstone pris, ett par gåstavar eller vad det heter. Så nu ska jag träna i backe med dem eftersom jag inte får springa för höften...Måste ju också nämna att jag fick en Vasaloppsstart i present av Micke igår, taskigt när man är skadad, men jag ska åtminstone försöka hitta ngt bra sätt att kunna träna på! ;) :)

Kram o ha en skön helg!

RSS 2.0