Hårteamet! Lycka...

Ja nu är jag så lycklig att det kommit tårar, det var länge sedan jag var så glad. Har oroat mig länge för den här helgen. Skulle det bli bra, skulle vi hinna? Jag har planerat länge för denna renovering, det är så mycket som man inte kan tro om man inte är insatt. Allt från servetter, målarfärg, tapeter, slipmaskiner, kaffe, städning, möblering, skyltning, städning igen, plock med alla produkter, julklappar, vilka hjälper till och vilka hjälper inte till, design, funktion, tavlor, maskering, tänka ja vete gudarna allt. Kan konstatera att jag är supernöjd!



Jag vill först tacka de som verkligen slitit hela helgen och jag hade inte mått så bra om ni inte funnits. Största tack till Mona de Vreeze , Sol Jenny Ersson, pappa o Micke. Ni är bara bäst, love you big time! Mona som inte säger att hon gillar att pyssla, hmm det stämmer inte vill jag bestämt  hävda! Tapetserar man vaser och knyter rosetter frivilligt, ja jag kan berätta att hon var nästan värre än hon blonda katastrofen i Äntligen hemma...Påminde lite om Lulu Carter också.... så söt... Jenny hon har städat, organiserat o organiserat igen, en riktig pärla...Sen tack ni andra som hjälp till. Vill passa på att göra ett slag för min polare Mojjan som startat städ o stylefirma( inget style hos mig, dock värdefull städhjälp) Ring henne om ni behöver hjälp, tänk på rotavdraget.

Här kommer lite bilder som utlovat. Hoppas ni gillar det. I do...;)




Waitcorner...



Labbet. Här blandar vi till färgen...



Toastilleben...he he

Från cafe´t. ;)



Sist men inte minst på en av våra kattungar, Bianca. Hon ska flytta till Gävle nästa helg. Jag tror hon får det bar men känns ändå jobbigt...Hon är så söt! Eller?


Nu ska jag ta och reflektera lite över helgen...är så lycklig... Kram alla mina vänner.


Renovering! ;)

Det är så himla kul och se hur ett projekt går från tanke till handling till resultat. Vi är inte klara men imorgon kväll ska vi absolut vara det. Har försökt tänka som jag vill att våra kunder ska uppfatta oss. Trendigt, tufft, ombonat, mysigt och med en härlig känsla av värme för våra kunder och vi som jobbar. Tänk er: metall, ek, vitt, orange, design, gröna växter, funktion, vin, choklad och hjärtan! Hur låter det?

Här kommer lite bilder som jag stulit på nätet, men som jag tycker är snyggt!  Även om jag försöker tänka strikt när jag inreder så är det ändå inte mig, gillar svart o vitt men tycker inte att det kommer fram om man inte använder en accent färg. Lika med linjer, gärna raka linjer, men sen måste det till ngt annat för att bryta dom, gillar nog att bryta mönster...ha ha.. gillar hjärtan o hårdrock, hur ska detta sluta...he he..Ska, när det är klart självklart lägga in bilder från Salongen.



Här kommer en snygg frisyrbild också!



Vill också passa på att tacka de som hittills hjälp mig: Micke, Pappa, Jenny, Mona, Tina K, Mikaela D, Mikaela S, Annicka Lusth, Frida Lusth, Jocke Lusth, Karin S, Mamma och sen lillebroren, fast han är mest sjuk nu, men lite råd iallafall. Barnen har faktiskt hjälpt mig med lite design...trot elller ej! Underskatta aldrig kreativa barn!




Sen måste jag säga att Hedins färg är en riktig toppenbutik. Gammal hederlig färghandel som man kan lita på i alla väder. Får alltid så bra service där, så är det bara.
Var även in på LE-EL idag och skulle kompletera med lite saker, shit vad folk det var i den lilla butiken. Det är riktigt kul att se att Orsaborna handlar på orten, sånt gillar jag. Rolf slet som ett djur ;).

Imorgon hoppas jag att kunna ladda upp bilder på bloggen från salongen...Annars vet ni var vi finns...See you I hope!

Kramar Anna


Working nine to five, eller mer...

Ja ibland kan man undra vad man håller på med. Jag är ju inte riktigt klok, skönt att jag kan diagnosera( eller vad det nu heter) mig i allafall, det är inte alla som kan. Manodepressiv,, arbetsnarkoman, djurälskare och kicksökare....kanske eller bara lite utarbetad fläckvis? Ja vad fan gör det ngn skillnad? nej inte alls, vill inte vara i ngt fack, även om jag kan bli imponerad av folk som tvärsäkert säger: Jag är lite deprimerad just nu, så jag behöver ta det lite lugnt! Lugnt vem fan vill inte ta det lugnt?    

Hm kanske inte jag verkar det som..ha ha

Idag har varit en skitkul dag på jobbet även om den var låååååååååång. Vi har fått mkt gjort inför helgen då den stora renoveringen börjar. Jag längtar tills på söndag kväll tills jag kan stå och beskåda den nya looken!

Carran har gjort sin sista dag hos oss nu ska hon vidare till Stockholm det lilla busfröt. Jag saknar henne redan. Hon är en person som jag inte kan låta bli att bara älska, idag kom jag på att hon och Sol Jenny är som Piff o Puff...snatter ...snatter...å så söta!! Ha ha.. Carran har gjort en skitcool uppsättning idag som ni ska få se i skyltfönstret sen..kanske hamnar den på bild, den är så snygg, jag lovar!



Caran som modell!



Piff o Puff som modeller...



söndagkväll med vikning av tvätt ackompanjerat av lite styrketräning...wird ? I know!



Trångt på soffan när hunden envisas med att blöt torka på finkuddarna, Mynta ska amma medans hon ligger som en prinsessa på ärten..Våran familj i ett nötskal!

Nej nu ska jag gå o sussa, upp tidigt med kaffemuggen, styr jag kosan mot Falun..

Ha de gott alla! Kram Anna

Blogg uppmaning!

Gud vad jag väntat på det, ibland så tänker jag att det där j..vla bloggandet ska läggas ner, ok det är när jag är tröööttttt, vilket jag har varit en del på sistone, jag blir så av att jobba för mycket! Men ska stålarna in så ska dom... Men Mona hon saknade min blogg...damn nice. Blir lite så där lagomt egoglad, kan man kalla det för det måntro?

Idol ikväll: Alla var bra men Kalle är mest rocker så han blir min IDOL.



Läste på svägerskans blogg att mitt Gudbarn tror att morötter kommer från kaniner...ehh hur tänkte lilla hjärtat då? Antingen har faster brusit i uppgiften att introducera vissa saker eller så är det hennes föräldrar, ngn miss iallafall....;)

Har gjort mycket idag..jobbe jobbe o jobbe o jobbe, plus lite fix med papper. Sverige måste vara alla pappersvändares favoritland all time, eller?

Vill träne o träne men orker inte... Nej jag är inte Gotlänning, bara trött o dryg ;).

Våra kattungar är så busiga, de är överallt..i veckan trodde jag en försvunnit, men den kom fram till slut, både jag o Selma fällde en tår...

Nu ska jag dra ngt gammalt över mig, obs inte Micke, han är yngre än mig och då är man inte gammal....No way!

Gooooooooooooooood naaaaaaaatttttttt!

Busy week!

Jaha så har en vecka passerat. Fullt ös men i lagom takt. Roliga saker har avklarats. På torsdag kväll var vi i Stockholm på Golden Hits, en supernice kväll. Tack till alla inblandade på Frisörcentrum. Lite besviken dock på att vi bara såg en råtta vid trapporna upp på söder...Staffan sa att det skulle vara många. Hade ju till o med sparat mat från donkens till råttorna...Så är det om man bor i Stockholm, då matar man råttor i stället för katter,kaniner o hund! Stackars betongbarn ;)



Gårdagen var också en höjdare. Hade personalmys med Salongen. Smidsgården med underbar miljö o personal. Vi badade med jet-stream, slappade i relaxen, bastade, fick spa behandling och förbättrade på kunskaper och annat som hör arbetet till. Kan verkligen rekommendera Smidsgården till alla som vill koppla av en stund i skön miljö.

Härligt gäng! ;)



Sol Jenny du kan du ! Reta upp Tina så hon inte kan köra bil...eller få se var det Jennys fel```? eller hur gick det till?

Det var nämligen lite dramatik innan vi var på plats... Tina hade sjukt barn, Jennys dotter Ebba spydde på natten, Mona hade hög promille halt, Jenny bakis( så hon nästan spydde...)Tina hade INGA vinterdäck...Fullt med snö...såklart tog hon sig inte hela vägen upp...Jenny skulle ge goda råd från mig som hon hade kontakt med via mobilen..Men tina var inte direkt mottaglig... Men det var tydligen mitt fel eftersom jag stannade och skulle vänta in dom, då tappade hon fart för jag stod i vägen...Ja som vi skrattade...Tina svor..hi hi Sånt som vi inte kommer att glömma i första taget...

Sedan fortsatte dagen med en kund som skulle ha femtio-års kalas. Hon fick en snygg men busig uppsättning som jag tyckte passade henne perfekt. Hoppas hon fick en nice fest. Grattis Marie!

Micke tog våra barn plus svärmor(min mamma) på en tur till Stocholm. Buss med Älvdals supporter. Som kördes av svärfar Johnny.



Så klart pratar vi om Körslaget. Tyvärr så vann dom inte...Men barnen fick sig nog en kväll som de sent ska glömma!
Felicia till och med svimmade...men det gick bra..pust! Spänningen var nog för stor.

Själv hade jag middag här hemma för pappa och Anna-Karin Hedberg. Vi käkade gott och drack rödtjut. Kollade på körslaget, lekte med kattungarna, poppade ja hade allmänt skittrevligt! Våran familj är nog lite slitna idag.he he.

Heavy Metal.....Yeah

Ok jag blir så glad av att jag hittade inspirationen idag...den kom till mig. Så härligt det är. Ibland är det en låt på radion ibland en lampa! Idag var det en lampa. Det roligaste av allt var att det var Lisa min bästis ja jag har minst en bästis...som såg den först. Det var den sista pusselbiten till renoveringen av salongen. Och Marc Erssons kommentar ..den var guld värd..ska inte säga vad det var...än iallafall ..hehe. så nu längtar jag till den stora helgen för salongens make over. Åh jag hoppas det blir lika bra som jag ser det framför mig.

Bye the way, igår var jag med familj ute på en fira farsdag sväng. Först upp till mina föräldrar och käkade middag, sen upp till Älvdalen för efterrätt...just det vi åt efterrätt i Stackmora också..usch då!!! Ja iallafall så är ju svärmor med i körslaget och i FINAL, kan ni tänka er. Jag är helt säker på att det hjälpte till med lite hårdrock i lördags. Enligt mig deras bästa framträdande. Det var kul att höra Kicki berätta om allt o alla och lite till runtomkring spektaklet. Hon är så rolig min svärmor. Hoppas alla fortsätter rösta och att det blir mer hårdrock på lördag. Här kommer lite inspration till hur ni kan se ut, Kicki! hi hi



P.s Hammerfall är så grymt bra. Om ni inte redan visste det.



Och så här söt är svärmor!



Nu rockar det fett igen, så håll i er. The last man standning, eller women, whatever...

Kram Anna

Leksand - Mora 6-2

Tjoho vilken promenadseger! HEJA Leksand! Tack för vinsten...Igår hade jag en helkväll på Orsa Bowling. Tack Mona för att du fick dit mig, det var verkligen mysigt där nu. Älsklingen, jag, Mona, Jenny, Frida och Mikaela var det som hade sällskap dit. God mat var det faktiskt också, även om den kanske inte var så nyttig....humpff...



Ja innan kvällen var slut så hade det avhandlats många tunga samtal...hi hi. Alltid lika intressant. Det är ju så viktiga saker som ska stötats o blötas över en drink, hur kommer det sig..



Igår var Micke o jag o gymmade i Mora, har fett med träningsvärk idag...skönt..Måste skärpa mig om jag ska orka att åka skidor sen... Hoppas det blir snö snart.

Idag har vi haft besök av Sara Ersson och hennes barn. De ville titta på djuren! Hi hi. Så nu har det klappats o mysts o lekts, nöjda kattungar sover nu. Jenny o Jons Kalle är också här, Livat värre! Jag som har lite hangover idag ;)...'


Visst är jag söt! Här är Freja med blivande lillhusse Kalle! Gulliga va? Jon! ;)

Nu snart blir det farsdagmiddag. Ska nog peta i mig en huvudvärkstablett...


Have a nice day!

Lördag! Helg! Hm!

Jaha då är det helg igen.... Är det skönt eller skönt? Thats the question...  Jo visst det är skönt. Ska snart dra till Mora och inhandla lite proviant till katterna. Kanske glutta i ngn affär! Men sen ska jag träna har Micke bestämt! Nedrans dryga karl! Är jag fet eller? Eller vet han att jag mår bättre efteråt...kanske det! Här kommer lite söta bilder på kattungarna. Har fortfarande några kvar om det är någon som vll ha! Ljuvliga små...mmm säger jag bara. Går redan på lådan och äter lite annat än tuttmjölk. Så jag har den perfekta julklappen!

Titta själva!



Ha en skön helg alla i cyberspace! Kram kram Anna

Buskul i skolan.

Här kommer lite bilder från när tvåorna och ettorna hade teamwork tema. Det var tävling som bestod av två olika delar. Först en praktisk där dockorna skulle stylas efter ett musik tema. På tid och i olika stilar. Kul att se så engagerade elever och  att de såg ut att ha kul. Andra momentet var frågesport. Viktig vetande blandat med icke viktigt vetande. Vann gjorde Ida Karlsson och Malin Sjöberg. Stor Grattis till er. Priser utdelades och sponsor var naturligtvis Grazette!



Här kommer några fler tävlingsdeltagare.


På kvällen var det fest.... Bilder från den kommer en annan dag. Imorgon är det jobb på salongen. Ska bli roligt. Det är en stor fördel när man jobbar på olika ställen att jag blir då inte uttråkad..he he.

Vill passa på att önska alla treor lycka till med yrket o livet. Vi kanske ses när det är gesällslipningsdags. Puss o kram till er från fröken...

Snart ska jag kasta mig i soffan och dega. Mammas pojkar...så dumt men ändå kul att se...
God natt...;)

Ja nu är det äntligen måndag!

Ja och vad knäppt det låter då... Ja men då vet man vad det är man ska göra... Helgen blir en massa måsten, allt ska hinnas med då. Vara lycklig familj, fixa sådär stylish hemma, träna, tvätta och fixa med lite saker till och på salongen, alltid nåt papper som ska fyllas i!!!! Så jäkla pretansiöst..grrrr. Och varför gör man då detta, eller som i mitt fall försöker men för tillfället inte orkar...Jo men det ska ju vara så, alla andra gör så!!! Gör dom verkligen det? Jämt? Är alla bra på allt? Jämt? Nä kanske inte...varför ska då jag försöka vara det...????Skärp dig Anna.

Ok ett jädrans gnat..men jag behöver nog skriva ner det för att ta lite avstånd från mig själv, titta utifrån..ho ho vad djupt...fiskar simmar knappt här...fniss..Observera jag är inte onykter bara trött o förvirrad...

Här är en bild jag blir glad av att se på. Här är min kompis Lotta o jag när vi är på väg till Kanarieöarna på kurs..
Blir ingen kurs för min del i år...sorg i hjärtat över det...snyft snyft.



Nej nu ska jag slötitta på Tv med min dotter Felicia. Vi ska mysa under täcke i soffan.
Men ni som inte läste min kommentar på förra inlägget! Tack för att ni finns.
Idag är himlen inte lika grå...skönt...



Här är en frisör som jag tycker är skitduktig. När han tar i ett hår så blir det magic. Steve Terry, ni kanske känner igen han från svenska toppmodell där han satt med i juryn. Han är en cool kille ;)

Imorgon är det arbete på salongen som väntar. Så kära kunder en del iallafall, ses imorrn!

Kram Anna

RSS 2.0