Personer jag gillar!

Ibland rusar livet på i ett väldigt tempo. Man hinner inte ta sig tid att känna efter eller reflektera över saker o ting. Sen landar man( man i denna story är naturligtvis jag). Då kommer det en massa känslor på en gång. ....hua vad jobbigt det kan bli..
Min höst har varit allt annat än lugn och harmonisk. En period full av utmaningar, prövningar och även roliga saker...men lite väl mycket av allt kanske.

Men det finns ändå någonting bra i det som sker, så sjöng ju Björn Afzelius i låten Tusen bitar, är en av mina favoriter. Afzelius har gjort mycket bra musik och speciellt texterna är ngt att bära med sig. Så visst blir det bra! :)

Måste bara nämna några personer som jag gillat lite extra på sistone, gillar dom alltid annars också men de har iallafall varit helt fantastiska...



Sol Jenny Ersson: Du bara är, så underbar människa. Blir glad av dig och du sliter som ett djur för att hinna med skolan, Hårteamet och familjen. Utan våra samtal i bilen till och från Falun så vet jag inte hur det skulle gått ;) Du ger mig energi samtidigt som jag kan slänga av mig lite skit..du vet vad jag menar. Ville bara säga att jag hoppas vi kommer ha lika roligt framöver....efter jul kanske i ett lugnare tempo.. Puss.

Mona de Vreeze Dahlberg: Du är en klippa, och då menar jag inte på att klippa, även om du är en talang där också..hm..ähum...,), nä jag menar om det är ngn som kan lugna mig när det blåser så är det du. Mitt liv är innan Mona och efter Mona....Ditt jobb och din feedback är ovärderlig bara så du vet..Även om du ränner till Thailand lite väl ofta....,;) Love you!

Mamma o pappa! Ingen kan ha bättre föräldrar så är det bara. Ni är världens bästa  och jag älskar er så himla mycket. Ni har gett mig så mycket och även till mina barn. Ni finns alltid där( ja ja förutom att det alltid strular till sig när ni åker bort, men tydligen fungerar inte mitt liv utan er).

Micke: Sover just nu, väldigt tråkigt...men har är också trött... han är också en klippa som står ut med mig. Mina humörsvängningar när jag är utarbetad, dom får han stå ut med..vill ibland inte vara han... :) Älskar dig tröttis men vakna nu! Han är borta varannan vecka, när han är hemma så är det mycket som ska hinnas med...det kan bli jobbigt. Me love you long time... puss.

Lisa Midsem: Du är så go! Världens mest underbara mamma till din son. Finns alltid om man behöver dig( ja om du inte är på hockey förstås) Enkel att umgås med. En att lita på i alla väder. Finns bara en av dig...hi hi. Vi delar ett av mina stora intressen:djur. Kram på dig , ses snart.

Mojjan: Du är allt det där som jag inte är, eller åtminstone inte hinner vara. Bullmamma med husmanskost. Saft o nybakt sockerkaka. Skriker aldrig. Biter ihop hela tiden, inte mycket till gnäll där inte. Fixar med barnen till höger o vänster. Är en fena på att städa o pyssla....ja listan kan bli lång...Men framför allt är du en underbar lyssnare.Hoppas jag inte tröttar ut dig. Är så glad att ha dig i mott liv igen..Kramen.. :)

Sen blir det inge mer förklaringar men en liten lista på människor som jag diggar, utan inbördes ordning...

Farmor
Faster Maria Sturesson
Aina Lindblad
Tom Björk
Tina Krång
Emma Persson
Selma Bengtsson (min dotter)
Felicia Bengtsson ( min dotter)
Fasters prinsessa Ebba
Fasters prins Kalle
Joacim Cans
Uffe Karlsson
Jack Sparrow

Här kommer ett litet bildgalleri på underbara människor...förlåt om jag inte frågat alla om lov eller att ni inte är stylade... hi hi. men det är tanken som räknas...


Och min Busy och alla mina katter....

Ok listan skulle också här kunna bli lång. Kan ha glömt ngn som poppar upp om en stund, är ju lite vimsig..men jag får då stå till svars ;)

En blomma till alla!



Nu ska jag åka ner och köpa ytterbelysning till `ninerna´.

kram kram Anna

Kommentarer
Postat av: Ingela W

Fint skrivet! Hoppas att vi kan träffas nån gång oxå, det var länge sen! Är singel nu och bor i Vattnäs i stugan så det är ju inte allt för långt borta :-) Kramar i höstkylan

2009-10-24 @ 12:15:10
Postat av: Mona

Nämen nämen åh himla mycket tack! känner mig otroligt hedrad!



kram å hångel



Ps..ringer nog om en nyckel till Hårteamet imorgon.. så kan jag avsluta det jag ej hann klart

i fredags!! pust..



Ny dag nya möjligheter!!

2009-10-24 @ 12:42:09
URL: http://kriiiistall.blogg.se/
Postat av: Mamma

Barnmorskan glömde klippa navelsträngen så är det nog,men du jag fick en Fiskarns skräddarsax på fabriken i Finland ,kom hit på ett glas vin så fixar vi det.

2009-10-24 @ 15:32:09
Postat av: Sol Jenny Ersson

Gulliga Anna... jag har shoppat idag ;)



Svärmor: Det är väl ändå papporna som brukar få klippa navelsträngen, men å andra sidan vet vi ju att det kan ta lite tid när dessa "Wilanderkarlar" ska göra något. Men ingen skuld till barnmorskorna i alla fall ;)



Mona: Jag hoppar in och styr upp det här. Du får min nyckel ikväll så behöver inte Anna lämna ifrån sig sin.



Anna: Allt fixat och klirrat!!!! ;)



Kram

2009-10-24 @ 17:37:01
URL: http://sollivet.blogg.se/
Postat av: Emma

Vem är Emma Persson? ;)

2009-10-24 @ 18:09:24
URL: http://spirans.blogg.se/
Postat av: owner her self

Men f´låt det är ju Spiris! Men i mitt hjärta känns du som Persson, säkert är jag Wilander för dig hi hi.

Kram kram

2009-10-24 @ 19:36:28
Postat av: Emma

Hihi! :) Ja, jag & Tigge pratade om det förut! Det är svårt att ställa om sig!

Vilken ära att få vara med på din lista! Jag diggar dig också, du är bäst! :)



Kram kram

2009-10-24 @ 22:54:44
URL: http://spirans.blogg.se/
Postat av: Jennie <3

Nää,vilket fint inlägg....=D

Kram

2009-10-25 @ 15:41:22
URL: http://jennieleee.blogg.se/
Postat av: Anonym

Puss min älskling!

Men nästa gång vill ja vara stylad innan du tar en bild.

Mr T

2009-10-26 @ 17:49:16

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0