:Braaa Anna!

Ja ha så har man avverkat ett pass i spåret idag! Varför ska jag tvingas ha så ont i ländryggen? Det var så fina spår idag hade gärna åkt lååångt idag, men ryggen drog gränsen vid milen!!! Vill ni höra ett citat från skidturen idag? Kommer här iallafall: Micke säger: Braaa Anna !!! Nu undrar ni säkert vad det var som var så bra? Jo en gång för ett tag sen när vi åkte så var det tokdåliga spår och turisterna (gissningsvis) hade plogat sönder spåren i utförslöporna, vilket medföljde att jag gjorde en rejäl vurpa, jag gillar inte att ta det lugnt utför!!! Nåväl Micke skrattade skitmycket åt det och länge.... Så idag när det var superfina spår så verkade han tycka att det var en bravad av mig att inte ramla!!! Så då kom det. Braaa Anna efter en liten utförsbacke!!!!!! Så nördigt eller hur? Precis som om jag skulle ramla...hallllå! ;) :) Som lite plåster fick jag beröm för min diagonalåkning på slutet...Jag behöver nämligen cirka 5-6 km innan jag kan åka ordentligt! Kan bero på att jag har korta höftböjare som behöver mjukna....Helvete nu låter det som om jag är hundra år!! Ja ja whatever.

Har iallafall fått blommor av älsklingen. Rosor först.....sen en Gerbera i kruka för rosorna dör ju så fort...Himla gulligt tyckte jag! Han skulle ha fått av mig igår, men han var så sur, nästan hela dagen så jag gav dem till Selma istället! Hon blev jätteglad! Lilla gumman.


Nu blir det sängen, mån i morgon, en massa att stå i!
Kramen Anna

Kommentarer
Postat av: Sol Jenny

Hade gjort klart grunden till häftet vid 23.30 igår... då hade jag bara de övriga punkterna kvar att fixa (vilket jag då inte orkade). Antog att du inte var sugen på någon skidtur vid den tiden så jag la mig istället. Samtidigt är jag glad att jag tog tiden igår. Tänk dig själv vart jag skulle ha lagt den tiden under veckan....



Syns snart

Kram

2010-02-15 @ 07:25:21
URL: http://sollivet.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0