Happy new year!

Vi har verkligen firat in det nya året! I dagarna tre tror jag bestämt! Vi har varit i Grönklitt och åkt slalom och även längd! Vi har spelat spel och ätit massor med god mat!

 

Micke o Kristian hade en superviktig turnering att spela, det verkade handla om liv o död....glad att soffan är hel! Att ett tv-spel kan få två vuxna karlar så pucko???!!! Jag fattar nada!! ;) :)

Kristian och Sara hade kommit upp från Örebro för att fira in det nya året med oss. Härligt att se hur trött Kristian Leif Larsson blev av lite frisk luft..ha ha!


På nyårsafton så hade vi huset fullt av goda vänner! För att slippa laga mat hela kvällen så delade vi in alla i olika matlagningslag! Det visade sig vara ett lyckokast, flera av våra vänner hade inte träffats innan så det var ett utmärkt sätt för alla att bekanta sig lite mer med varandra! Förrättslaget bestod av Sara, Micke o Richard! De gjorde ett supergod delikatess som kvällens första rätt! Parmaskinka, sparris, melon, toppat med basilikasås som serverades med ett vitlöksbröd och ett vitt vin till!!! Mums var det!



Lag ett! Richard, Sara o Micke!



Mingel under lag etts matlagning! Tom, Anki, lilla Wille, jag, Håkan o Kristian!
Mycket skratt..vill jag lova!



Elin o Felicia myser med Mr Björk i soffan!



Nu ska lag två börja med varmrätten, då är det viktigt att rätt musik spelas, och gissa vad det blev....right: Heavy Metal!!!



Här ser ni lag två, det roliga var att vi hade utan att veta om de klätt oss alla tre i rött o svart! Så med mina favoritfärger, favvomusik o favvokillar kunde det ju inte bli annat än BÄST!



Richard blev så lyrisk över maten att han bad en bön...nej han gjorde inte det men det ser onekligen ut som det!! Ha ha... Stackmorapotatisspecial med oxfile och whiskeysås med grillad tomat på bädd av ruccola, melon o gurkstav toppat med fetaost!



Flera var hungriga..Wille fick kvällsmat innan han kvartade in i våran säng, otroligt go lite kille! Våra tjejer tog utan problem hand om honom under kvällen!



Lite random bilder...Sara, Micke o Kristian har mysigt! Anki snygg som få! Selma körde DJ ett tag!

Lag tre bestod av Anki o Håkan! De gjorde en supersmarrig efterrätt av marinerade jordgubbar med mintchokladflarn serverat med vaniljglass! Mumsigt värre! Satte sig skönt på valkarna tillsammans med det andra!!! ;)

 Micke kom på att vi skulle leka halvåtta hos mig, så det blev så att vi fick betygsätta alla rätterna! Det var mer el mindre toppbetyg på allt, men tyvärr kan ju bara ett lag vinna....gissa vilka..... The Dream Team of course ( Äh jag menar mitt lag ;)).... Ha ha det är ju alltid kul att vinna men ikväll så hade det faktiskt kvittat, vinsten var ju att vi alla fick äta supergod mat! :)



Cool bild tycker jag, det är helt sanslöst vilka bilder det går att ta med nya kameran, här är det Felicia som är fotograf! Här firar vi då såklart in tolvslaget ute!




Kramkalas!!

Gott nytt år allihop och hoppas det blir ett fantastsikt 2011!

Kram!
/ Anna


Kommentarer
Postat av: SnyggTom

Hur trevligt som helst och vilka snygga människor du alltid lyckas dra ihop ;) ..... Tack igen för en fantastisk Orsa-dag!



Hälsningar Mr T

2011-01-03 @ 09:54:49
Postat av: Emma

Gott nytt år till er också! Ni ser ut att ha haft en väldigt mysig & trevlig nyårafton. :) Men vad får dig att tro att jag hade med dukningen att göra på våran nyårsmiddag? ;) Hjalmar hälsar att "vinterstöveln" kan ge en spark där bak om man inte är snäll! ;P



Kram kram

2011-01-03 @ 13:39:54
URL: http://spirans.blogg.se/
Postat av: sussi limby

Ser att ni har haft kanon. Godforsättning på nya året kram sussi.

2011-01-03 @ 22:24:30
URL: http://www.limsus.blogspot.com
Postat av: ulle

GOTT NYTT (H)ÅR!!! Kram ulle

2011-01-04 @ 08:44:59
URL: http://ihuvudetpaulle.blogspot.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0